Burgers pret karbonādi: kurš kaitīgāks?

Burgers pret karbonādi: kurš kaitīgāks?

Vēl nesen burgers tika uzskatīts par vienu no neveselīgākajiem produktiem, kuru iekļaujam uzturā. Šobrīd par godu šim ēdienam tiek rīkoti festivāli, restorāni savā ēdienkartē iekļauj burgerus no pašceptas maizes, pašu gatavotām mērcēm un Latvijā audzētu liellopu gaļas. Atspoguļojot sabiedrībā valdošos mītus, uztura speciāliste Guna Rijkure skaidro, kas slēpjas burgera sastāvā un tiešām burgers ir tik melns kā mēs mēdzam to mālēt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi