Lielākie saldummīļi pēc zodiaka zīmes - vai atradi arī sevi?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Pixabay

Pīrādziņi, smalkmaizītes, saldējums un maza šokolādīte - gardumi, bez kuriem ne dienu nevar izdzīvot saldummīļi. Tas, kas biedē veselīgas ēdināšanas pielūdzējus, saldummīļiem ir īstens baudījums. Vai zini, kuru zodiaka zīmju pārstāvji vienkārši nespēj dzīvot bez kā salda? Atklāj "Postimees".

Vērsis

Vērši vienkārši mīl garšīgu ēdienu. Tāpēc viņiem nereti ir kāds lieks kilograms. Un nav nekā sliktāka par to, ja dienā nevar apēst vismaz vienu konfektīti.

Diētu laikā Vērši cieš nevis no tā, ka nedrīkst ēst ko treknu, bet tāpēc, ka jāpierod dzīvot bez cukura. Turklāt šīs zīmes pārstāvji arī paši ļoti labi gatavo saldos ēdienus.

Jaunava

Saistībā ar to, ka Jaunavas mūžīgais dzinējs nekad neapstājas, viņai vienkārši katru dienu jāsaņem glikozes hiperdeva. Tāpēc nemanāmi pazūd gan šokolāde, gan kūkas gabals, gan puskilograms konču. Ja Jaunava nesaņem atbilstošu saldumu devu, smadzenes sāk “palēnināties”. Tiesa - uzņemtās kalorijas tiek patērētas sporta zālē. Lielākajai daļai Jaunavu gan pēc savas dabas nav tieksmes uz lieko svaru, tāpēc šīs zīmes pārstāvji būtībā var atļauties ēst saldumus vairāk nekā citi.

Skorpions

Ar parastu ledeni šīs zīmes pārstāvim nepietiks, lai apkarotu savu tieksmi pēc saldumiņa. Viņi grib, lai viss būtu skaists, dārgs un neparasts. Tieši viņiem patiks dīvainu ģeometrisku formu kūkas, pīrāgi “ar noslēpumu” un neparasti saldējumi. Un interesantākais ir tas, ka Skorpiona mājās vienmēr ir kaut kas tāds, kas tikai pastiprina kāri pēc salda.

Strēlnieks

Kaloriju skaitīšana un diētas ievērošana bez cukura - tas noteikti nav stāsts par Strēlniekiem. Viņi nevar dzert tēju vai kafiju bez cukura, ēst rūgto, nevis piena šokolādi, un iet garām svaigi ceptiem kruasāniem ar aveņu ievārījumu iekšpusē. Viņi mīl saldas lietas un ir gatavi tam tērēt daudz, daudz naudas. Ko gan var darīt, ja ķermenis prasa?

Mežāzis

Bet Mežāzis, gluži pretēji, ir ļoti aizrāvies ar to, kā viņš izskatās. Un, protams, saldumus viņš drīkst tikai ar mēru. Bet tas nenozīmē, ka Mežāzim vispār nav kāres pēc tiem. Viņam vienmēr ir saldumi, tikai Mežāzis tos bauda reti.  Tomēr Mežāžiem var būt ļoti grūti našķiem pretoties, jo, pat ja viņi tos neēd, viņi tos dievina. Un, lai nomierinātu savu dvēseli, Mežāzis var sev atļaut notiesāt arī kādu saujiņu konfekšu, bet pēc tam atkal vismaz nedēļu bez saldumiem.

Kalorijas, cukura kaitīgums un tā lielā deva visos produktos bieži liek aizdomāties par savu un līdzcilvēku veselību, tomēr varbūt velns nav tik melns kā viņu mālē? Varbūt kādu šokolādes gabaliņu dienā tomēr drīkst apēst bez sirdsapziņas pārmetumiem?

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu