Aizraujošs eksperiments: ārzemju studenti nobauda latviešu virtuves ēdienus

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: kadrs no video

Latvijā mācās studenti no visdažādākajām valstīm. Esot šeit, viņiem ne tikai jāapgūst zināšanas, viņi iepazīst arī vietējo kultūru un tradicionālo virtuvi. Kā viņiem garšo ēdieni, kurus mēs dievinam?

Biznesa augstskola Turība aicināja ārvalstu studentus piedalīties Latvijā iecienītu ēdienu degustācijā, lai noskaidrotu, kuri ēdieni no plašā piedāvājuma klāsta ir viņiem tīkamākie un iecienītākie.

Degustācijā piedalījās studenti no Gruzijas, Moldovas, Indijas, Dienvidkorejas, Azerbaidžānas, Kazahstānas un Igaunijas.

Studentiem piedāvāja nobaudīt auksto zupu, siļķi ar biezpienu, galertu, pupiņu zupu, zirņus ar speķi, asinsdesu ar brūkleņu ievārījumu, rupjmaizes kārtojumu, mannas putru ar ķīseli.  Viņi nogaršoja arī kvasu.

Kā viņiem garšoja? Skaties video! :)

Avots: Egoiste

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu