Piecas ēdelīgākās zodiaka zīmes. Vai atradi arī sevi starp tām?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Izrādās, cilvēku apetīti ietekmē ne tikai viņa noskaņojums un dzīves veids, bet arī laiks un datums, kad viņš ir dzimis jeb viņa zodiaka zīme. Astrologi ir nosaukuši 5 zodiaka zīmes, kuras mīl uzkost vairāk kā citas.

Vērši (21. aprīlis - 21. maijs)

Vēršu ideālais ēdiens ir kartupeļi un maize, vēlams tikko cepta un ar kārtīgu kārtu sviesta. Un kā gan bez gaļas un tās izstrādājumiem?

Ēdienam vērši pieiet tā pamatīgi: priekšroka būs tradicionālajai virtuvei, bet pēc tās noteikti neatteiksies pagaršot arī kādu eksotiskāku ēdienu, no kura tad atkal atgriezīsies pie nacionālās virtuves.

Vēži (22. jūnijs - 22. jūlijs)

Cilvēki, dzimuši vēža zvaigznājā, ļoti labprāt paēd "no sirds". Vēžu vidū valda uzskats, ka ēdiens nomierina un piepilda visu ķermeni ar labām emocijām. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti kārojas saldu, bet viņi ir gana izvēlīgi un neēdīs visu pēc kārtas.

Lauvas (23. jūlijs - 21. augusts)

Nebūtu korekti teikt, ka lauvas ir ļoti ēdeligi, bet noliegt to, ka labi paēst patīk, arī nevar. Lauvas mīl ne tikai labu ēdienu, bet novērtē arī labu, pareizu galda klājumu. Kotletes, karbonādes, steiiki - lūk, kas uzrunās lauvu pie galda.

Vispār, visam, kas ir apkārt lauvām ir jābūt skaistam un harmoniskam, ne velti tieši lauva ir karalis.

Svari (24. septembris - 23. oktobris)

Daudziem šajā zīmē dzimušajiem ir izteikta atkarība no saldumiem. Svari ar grūtībām spēj atteikties no tortītēm, smalkmaizītēm un šokolādes. Reiz tikuši pie savas saldās atkarības, apstāties nespēj un ēd, līdz vēderi pilni.

Skorpioni (24. oktobris - 22. novembris)

Šajā zvaigznājā dzimušajiem piemīt brīnišķīga apetīte. Skorpioni nevar ciest bada sajūtu, tā viņus nokaitina un sadusmo.

Skorpioniem ir svarīgi, lai uz galda ir kvalitatīva gaļa, daudzveidīgi salāti, kas sajaukti ar kādu majonēzes mērci un priecāsies par glāzi laba vīna.

Lasi vēl:

Avots: Postimees

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu