Kulinārais horoskops ceturtdienai, 1.augustam

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Dienu sākt ar horoskopu ir ja ne noderīgi, tad vismaz interesanti. Kas Tevi sagadaida kulinārijas jautājumos šodien, 2019.gada 1.augustā?

Aunam jauna mēneša pirmajā dienā ieteicams mesties piedzīvojumā un pagatavot ko neparastu, bet gardu. Pagatavoto brīnumu noteikti jādod pagaršot mīļajiem cilvēkiem.

Daudzus vēršus šodien apciemos slinkums. Gatavot galīgi negribēsies, bet ēst gan, tāpēc talkā nāks ēdināšanas iestādes, kas ēdienu piegādā arī uz mājām.

Dvīņiem ieteicams sāk pievērst uzmanību savām auguma aprisēm, attiecīgi arī uzturam. Pārskati savus uzskatus par veselīgu uzturu, pārliecinies, ka pieturies pie veselīgām maltītēm.

Vēžiem šodien jābūt punktuāliem un jāmēģina savu dienu kārtīgi saplānot, lai atrastos laiks kā brokastīm, tā pusdienām un arī vakariņām. Ja apzinies, ka pusdienas nāksies izlaist, parūpējies par atbilstošām brokastīm.

Lauvas šodien ir uz romantikas taciņas. Perfekta diena, lai savu otro pusīti uzaicinātu uz restorānu vai pagatavotu maltīti mājās un baudītu to romantiskās noskaņās.

Dažas jaunavas šodien tiks uzaicinātas ciemos vai uz restorānu kur viņas gaidīs daudz un dažādi ēdieni, kas neierindojas veselīgo ēdienu vidū. Esi uzmanīgs un labi apdomā ko ēd!

Svariem būs problēmas ar normālu pārtikas uzņemšanu. Nemitīgi kaut kas traucēs un novērsīs uzmanību. Esi tam gatavs un parūpējies par mazām uzkodām ar ko mieloties brīvajos brīžos.

Skorpioni sevi var bez sirdsapziņas pārmetumiem palutināt ar ko saldu, bet ar vienu noteikumu, nekādas pārēšanās, jo pat viens tāds nopietns gadījumus var nodarīt neatgriezenisku ļaunumu organismam.

Strēlniekiem jābūt pieticīgākiem savās vēlmēs un prasībās attiecībā pret apkārtējiem cilvēkiem. Var taču arī negatavot katru dienu ko citu!

Eksperimentu diena būs mežāžiem, galdā tiks celti eksotiski ēdieni, ko baudīs pats un cienās apkārtējos. Bet jābūt precīziem, lai viss izdotos, ļoti uzmanīgi jāseko katram receptes punktam.

Ūdensvīriem vajag kompāniju, tāpēc pusdienas un/vai vakariņas ieturi kopā ar sev tuviem cilvēkiem.

Zivīm vajadzētu šodien apslāpēt savas iegribas. Kārosies visu to, kas nav labs, bet nekrist kārdinājumā ir jāprot. Augļi un dārzeņi un ēdieni, kurus no tiem pagatavot, lūk, labākā izvēle. 

Avots: Express-novosti

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu