Kulinārais horoskops otrdienai, 30.jūlijam

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Dienu sākt ar horoskopu ir ja ne noderīgi, tad vismaz interesanti. Kas Tevi sagadaida kulinārijas jautājumos šodien, 2019.gada 30.jūlijā?

Auniem šodien ieteicams patērēt olas un piena produktus. Lai diena sāktos izcili, dienas pirmajā pusē jābauda garda omlete un desertā jāuzēd jogurts.

Vēršiem nevajadzētu censties kādu pārsteigt ar savām kulināra iemaņām. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem viss burtiski kritīs ārā no rokām šodien un ēdieni, kurus līdz šim gatavojuši neskaitāmas reizes un bijuši izcili, nezināmu iemeslu dēļ neizdosies.

Dvīņiem šodien vajadzētu izvārīt kādu labu zupu, perfekti, ja izvēle kritīs uz boršču. Ja pašam dienas laikā šāda iespēja nerodas, vienmēr var palūgt ģimenei vai doties izbaudīt maltīti ārpus mājas.

Vēžiem ieteicamas veselīgas brokastis: kāda laba putra vai vismaz jogurts bez cukura. Dienas garumā vajadzētu sekot līdzi savām ēdienreizēm un izvairīties no neveselīgā.

Daudzas lauvas šodien kāros pēc eksotikas. Bet nevajadzētu krist pirmajā kārdinājumā, sākumā kārtīgi izpēti ēdiena sastāvu, lai pēc tam nenākas vilties.

Jaunavām nevajadzētu ieturēt pusdienas un vakariņas vienatnē. Draugi un ģimene - palūdz viņiem sastādīt tev kompāniju.

Svari būs pieticīgi un viņiem šodien ļoti kārosies ko maksimāli vienkāršu, piemēram, makaronus ar cīsiņiem vai pelmeņus. Ja gribas, tad tā arī vajag, tikai pieskati savas vēlmes, tādam uzturam nevajadzētu kļūt ikdienišķam.

Skorpioniem ieteicams baudīt vairāk zaļumus, dārzeņus un augļus. Daudzi šīs zodiaka zīmes pārstāvji pēdējās dienās ir piekopuši neveslīgāka uztura baudīšanu, tas jālabo. 

Strēlniekiem šajā dienā ļoti aktīvi darbosies fantāzija, tāpēc viņi vēlēsies sev pagatavot ko pavisam neierastu. Galvenais: pārliecinies, ka ēdiens, ko gatavosi, nenodara kaitējumu tavam organismam un neaizmirsti padalīties.

Mežāžiem būtu ļoti kategoriski šodien jāatsakās no jebkāda veida alkoholiskajiem dzērieniem. Tie var negatīvi atsaukties uz organisma pašsajūtu un atstāt nevēlamu iespaidu uz mežāža uzvedību.

Šī ir ļoti piemērota diena, lai ūdensvīri varētu ķermenim iedot brīvdienu, tātad atslodzes dienas laiks. Izvēlies vienu produktu, kuru baudīt dienas garumā, piemēram, gurķi, kefīru vai ābolus un izbaudi organisma attīrīšanos.

Saspringta diena zivīm. Par ēšanu var gadīties aizmirst. Cik labi, ka iespējams pasūtīt ēdienu gan uz darbu, gan mājās, vai ne? 

Avots: Express-novosti

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu