Nekārtīgākās saimnieces pēc zodiaka zīmes. Kuras tās ir? (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: depositphotos.com

Netīru trauku kalni, neiznesta miskaste, matu kaudzes pa visu mājvietu. Katram no mums ir pazīstama kāda nekārtīga un gaužām nevīžīga mājsmainiece. Ir noskaidrotas, kuru zodiaka zīmju pārstāves visbiežāk izvairās no uzkopšanas darbiem.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves uzskata, ka nav radīti uzkopšanas darbiem. Tas gan nenozīmē, ka to mājās mūždien valda nekārtība - Dvīņi ir lieliski darbu plānotāji un spēj efektīvi deleģēt visus izdarāmos darbus kādam citam.

Dvīņi savas pūles vislabāk īsteno ārpus mājām - profesionālajā sfērā, taču, ja gaidāmi viesi, zem šī zvaigznāja dzimušie pārliecināsies, ka galdā būs lielisks mielasts. Nav taču tik svarīgi, kas to pagatavojis, vai ne?

Ūdensvīrs

Negaidīti ierodoties ciemos pie šīs Zodiaka zīmes pārstāves, visticamāk, ka ciemiņu sagaidīs netīru trauku kalns un izmētātu drēbju grēdas. Zem Ūdensvīra zvaigznāja dzimušās necieš mājas darbus un bieži vien pat negatavo pašas, priekšroku dodot maltītei no tuvākā lielveikala, kas mājās uzsildīta ar mikroviļņu krāsns palīdzību. Šāds raksturojums neattiecas tikai uz daiļā dzimuma pārstāvēm - pagalam nevīžīgi ir arī Ūdensvīra zīmes kungi. Abu zīmju pārstāvju sirdis iekarot ir pagalam vienkārši - atliek vien pagatavot vakariņas un palīdzēt ar uzkopšanu un šīs Zodiaka zīmes pārstāvji būs gatavi apsolīt savu sirdi uz mūžu.

Auni

Auni visu zina, taču neko negrib darīt. Viņas var jebkuram ieteikt, kur vislabāk iegādāties logu tīrīšanas līdzekļus, kādi mazgājamie līdzekļi ir labākie katra tipa grīdai vai audumiem, taču pašas ķerties pie mājas darbiem kategoriski atsakās. Šīs Zodika zīmes pārstāvjiem šķiet, ka viņu dzīvē jau tā ir gana daudz dažādu problēmu, kuras vienmēr ir svarīgākas par mājas uzkopšanu. Auna saimniecībā dzīvojošajiem būs jāsamierinās, ka vienīgā palīdzība, ko no viņas var sagaidīt, ir padomi no dīvāna puses.

Strēlnieks

Mājas uzkopšana šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm vienmēr būs prioritāšu saraksta pēdējā vietā. Strēlnieki cenšas savas mājas iekārtot pēc iespējas minimālistiskāk, lai nepieciešamības gadījumā būtu maz virsmu, kuras atbrīvot no putekļu gūsta. Zem Strēlnieka zvaigznāja dzimušajām patīk gatavot, taču tās labprāt atstāj trauku mazgāšanas pienākumus sava partnera pārziņā.

Zivis

Saimnieciskās Zivis mīl rosīties pa māju, rūpēties par ģimeni un saimniecību, taču šīs Zodiaka zīmes saimniecēm ir sava saprašana par to, ko nozīmē "kārtība" - Zivis nemana, kā viņu mājas pārņem haoss, ja viņām ir sajūta, ka viņas zina, kur kas stāv. Zem šī zvaigznāja dzimušajām ļoti patīk visu salikt pa dažādiem skapīšiem vai istabām, uzskatot, ka, ja haoss nav redzams, tā nav.

Avots: Womanhit

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu