Vai ananasiem ir vieta uz picas? Noskaidro pavāru viedokli un nobalso aptaujā!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: depositphotos.com

Joprojām aktuāla un neatrisināta diskusija - vai ananass un pica sader kopā? Kāds nespēj iztēloties picu ar vistas gaļu bez ananasiem, kāds pat nepagaršos, ja uz tā ieraudzīs, mazos sulīgā augļa gabalus. Vairāku ASV picēriju pavāri portālam Independent.co.uk atklāja savu viedokli. Piedalies aptaujā un izsaki arī savu viedokli!

Vai tiešām mazie ananasa gabaliņi uz picas to padara nebaudāmu. Vai tiešām tad joprojām varētu iegādāties picas, kuru viens no pamata elementiem ir tiešām ananass? 

Lai mēģinātu atrisinātu šo aktuālo jautājumu, tikai uzrunāti vairāki ASV picēriju pavāri, lai noskaidrotu viņu viedokli par ananasa savienojamību ar picu. 

Kādā pārsteidzošā veidā, pat visklasiskākie un tradicionālākie picu pavāri ir padevušies masu spiedienam. Kā viņi atzīst, klientam vienmēr ir taisnība. Pat tad, ja uz ļoti tradicionālas picas, kāds palūdz uzlikt ananasus.

Pavārs Entonijs Karons (Anthony Carron) ir viens no tiem pavāriem, kurš savus personiskos uzskatus "atlika malā", lai padarītu savu pircēju laimīgu. Pavārs atklāj, ka pats, kā sevi cienošs itālis, nekad neēstu picu uz kuras ir uzlikti ananasi bija spiests mainīt savu strikto nostāju. Kad viņš atvēra savu picēriju, ananasi bija vieni no pieprasītākajiem picas "topingiem", bet viņi šādu iespēju nepiedāvāja. Tikai pēc vairākiem gadiem Entonijs piekāpās un sāka apmierināt šo patērētāju vēlmi.

Picēriju īpašnieki un pavāri Emīlija (Emily) un Luis (Louis) abi ir vienasprātis par to, ja klientam garšo un ananass uz picas ir izvietots gudri un sabalansēti ar citām sastāvdaļām - kāpēc gan, lai tas tur nevarētu būt.

Kā tad īsti ir - ananass iederas vai neiederas uz picas?

Tiem, kas apgalvo, ka ananasam uz picas nav vietas, jo autentiskajās itāļu picu receptēs šādu sastāvdaļu nekad neatrast, vajadzētu apdomāt, ka ļoti daudzas sastāvdaļas, kuras esam iecienījuši uz picas nav tradicionālas, piemēram, kukurūza, Buffalo vistiņas, dažādas neraksturīgas mērces - saraksts ir garš, bet par šīm sastāvdaļām neviens nediskutē.

Savukārt, tiem, kam ar picu vēsturi nav nekādu problēmu, bet tieši ar ananasa garšu uz picas - jums vienkārši nav paveicies un neesat ēduši veiksmīgi izceptu picu ar perfekti saskaņotām sastāvdaļām, starp kurām sava vieta ir arī sulīgajam ananasam.

Avots: Independent.co.uk

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu