Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā

Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā

Februāra sākumā savas durvis vēra Latvijā pirmais iekštelpu gastrotirgus. Centrālais Gastro Tirgus ir brīnišķīga vieta, kurā plecu pie pleca darbojas vairāk kā 20 ēdināšanas iestādes un divi bāri, kas ļauj ceļot gan vietējo, gan starptautisko garšu pasaulē - ja neesi vēl paspējis aiziet - ieskaties, ko palaid garām!

Idejas autors Viktors Ravdive stāsta: "Centrālais Gastro Tirgus ir sarežģītākais projekts, kuru ir nācies īstenot; Latvijā nevienam nav pieredzes šādu projektu realizēšanā. Un tomēr mums viss ir izdevies, un visa komanda ir priecīga, ka Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem tiks atklāta jauna vieta, kur baudīt dzīvi un gardu maltīti!"

Centrālais Gastro Tirgus koncepts paredz, ka visi ēdieni tiek gatavoti uz vietas apmeklētāju acu priekšā un katra no vietām piedāvā savu ēdienkarti.

Piedāvājums ir dažāds: grila restorāns, burgeri un picas, zupas un pelmeņi, hotdogi un suši, Āzijas street food piedāvājums, ēdieni tempurā, vistas gaļas ēdieni, pašmāju iecienītas receptes un daudzi citi. Centrālais Gastro Tirgus ir Eiropā pazīstams atpūtas un brīvā laika pavadīšanas modelis, kur brīvdienu vakaros satikties ar draugiem, kur doties pusdienās vai brokastīs kopā ar ģimeni un kur darba dienas laikā ieturēt pusdienas.

Gastro tirgus priekšrocība ir tā atrašanās vieta – Rīgas Centrāltirgus gastronomijas paviljonā, kas ļaus Rīgas iedzīvotājiem gan iepirkties tirgū, gan ieturēt maltīti mūsdienīgā vidē.

Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks stāsta par gastrotirgus izveidi: "1930. gadā Rīgas Centrāltirgus tika atzīts par lielāko Eiropā un 1931. gadā – par to laiku modernāko tirgu. Centrālā Gastro Tirgus izveide ir mūsdienīgs risinājums; esam pārliecināti par pareizā ceļa izvēli, lai attīstītu mūsdienīgu vidi un izveidotu vietu, kur satiktos Rīgas gardēži."

Centrālais Gastro Tirgus piedāvā arī izaicināt sevi un realizēt savas idejas Pop Up konceptā. Īslaicīgai nomai tiks piedāvāts pilnībā aprīkots kiosks, kur interesenti varēs atvērt savu ēdināšanas vietu, bet pavāri – izmēģināt drosmīgas idejas.

Centrālā Gastro Tirgus darba laiks būs no plkst. 10.00 rītā līdz plkst. 22.00 vakarā, bet piektdienās un sestdienās gastrotirgus strādās līdz plkst. 02.00 naktī. Šeit tiks rīkotas mūziķu un dīdžeju uzstāšanās, pasākumi un citas aktivitātes.

Autori: Maija Kuzņecova, Gints Bāliņš, TVNET

Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes