Gatavo kopā ar Gvinetu Paltrovu!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

"Jā, es uzrakstīju šo pavārgrāmatu!  Jūs varētu jautāt - kādēļ. Aptuveni pēdejo desmit gadu laikā ēdiena gatavošana ir kļuvusi par manas dzīves otro nozīmīgāko kaislību. Ēdiens vienmēr man ir šķitis saistošs: man patīk atrasties tā tuvumā, gatavot un, protams, baudīt. Šo kaislību man ieaudzināja man neatkārtojamais tēvs, īsts gardēdis, kurš ļoti mīlēja baudīt labu ēdienu un vīnu."  "Sava tēva meita" Gvineta Paltrova, Zvaigzne ABC  

"Šī ir vairāk nekā tikai pavārgrāmata. Gvineta Paltrova uzrunā lasītāju kā draugu, kam atklāj ģimenes recepšu knifiņus, gan savu dzīves labsajūtas formulu. "

Svetlana Riškova, Pavāru kluba priekšsēdētāja, Tallink Hotel Riga restorāna “Elements” šefpavāre

Receptes.lv

 

Receptes.lv

Grāmatas galvenā vērtība – viss ir vienkārši un viegli pagatavojams. Gvineta īpaši iecienījusi pastas ēdienus, jūras veltes, dārzeņus un, protams, zaļumus. Reizēm kāda recepte radoši jāpārveido, lai pielāgotu vietējam produktu piedāvājumam.
Vīrieši, ja gribat katru dienu mājās baudīt kādu kulināru brīnumu, uzdāviniet šo grāmatu savām mīļotajām – lai smeļas iedvesmu no Gvinetas!
 

Lauris Aleksejevs, pavārs

Receptes.lv

Grāmatu piedāvā apgāds:

Foto: Receptes.lv
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu