Gastronomijas festivāls pārsteidz gardēžus ar gastronomiskām baudām

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

No 1. līdz 9. septembrim Rīgā notiek Gastronomijas festivāls, kurā vairāk nekā 40 Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri piedāvā nebijušas akcijas un pārsteigumus ēdienkartēs. Ikvienam ir iespēja ieturēt maltīti par īpaši izdevīgām cenām. Izvēle ir plaša gan ēdienu, gan dzērienu ziņā. Festivāla dalībnieki gardēžiem ir sagādājuši arī konkursus ar gardām balvām. Rīgas garšīgākais festivāls ir pārsteigumu pilns!

                      

Receptes.lv

Tikai Gastronomijas festivāla laikā ikvienam ir iespēja apmeklēt labākos restorānus, kafejnīcas un bārus, piedalīties īpašās un nebijušās akcijās, nobaudīt gardus ēdienus un dzērienus, kā arī jaunas ēdienkartes un šefpavāru pārsteigumus. Festivāla laikā rītu piedāvājam sākt ar kapučīno un svaigi ceptām maizītēm kafejnīcā, pusdienlaikā ieturēt sātīgu maltīti restorānā un vakarā kopā ar draugiem nobaudīt gardākos un pārsteidzošākos festivāla kokteiļus. Piedāvājums ir ļoti plašs – ikviena gaumei un iespējām. Festivāla dalībnieki ir īpaši dāsni un priecē arī ar gardām balvām konkursos, kuri notiek sociālajos tīklos (draugiem.lv/gastrofest.lv, twitter.com/gastrofest_lv, facebook.com/Gastrofest.lv). Balvas jau ir saņēmuši vairāk nekā 15 gardēži un pārsteigumu vēl ir daudz.

Gardēžus ar lieliskām maltītēm priecē 43 dalībnieki: restorāns„Ambiente”, „Avalon”, „Bibliotēka N°1 restorāns”, „Burkāns”, „Dstyle Lounge”, „KID*”, „Kitchen”, „Gutenbergs”, „Kaļķu vārti”, „Ostas skati”, „Merlin”, „Colombo”, „Panda9”, „Burrito Bar”, „Tex-Mex”, „Ribs&Rock”, „Steiku Haoss”, „Spicy Affair”, „SUITE Restorāns”, „Teātra Bāra restorāns”, „Melnā Kaķa Mājas Restorāns”, alus restorāns „Merlin”, ebreju virtuves restorāns „Menora”, 3 pavāru restorāns „Tam labam būs augt”, svaigēšanas restorāns „Raw Garden”, zivju restorāns „Le Dome”, jogurta saldējumu kafejnīca „Yo Yo Frozen Yoghurt”, vīna bārs „Garage”, krodziņš „Lāsīte”, grilbārs „Alibi”, spāņu tapu bārs „Madride”, kokteiļbārs „Betty Page”, „D’vine bar”, kafejnīca „Mierā”, kultūras bārs „Sapņi un kokteiļi”, mācību un atpūtas telpa „Viesistaba Kazarmās”, kā arī kafejnīca – bārs „Bavaria”. Ar Gastronomijas festivāla dalībnieku piedāvājumiem un aktualitātēm var iepazīties festivāla mājaslapā www.gastrofest.lv vai izstādes „Riga Food 2012” mājaslapā http://www.bt1.lv/bt1/rigafood/?link=00000012.

„Uzskatu, ka Gastronomijas festivāls ir lieliska iespēja restorāniem sevi prezentēt. Esam izveidojuši nebijušu ēdienkarti ar sezonas produkciju speciāli šim festivālam un laipni gaidīsim ikvienu mūsu restorānā,” stāsta svaigēšanas restorāna „Raw Garden” pavārs Jānis Buševics.

„Bibliotēka N°1 Restorāns” šefpavārs Māris Jansons uzsver: „Šo festivālu kopumā vērteju ļoti pozitīvi! To noteikti vajadzētu organizēt atkārtoti, lai cilvēkiem tas kļūst par ikgadēji gaidītiem svētkiem. Festivāla laikā īpaši gaidām pie mums tos apmeklētājus, kuri līdz šim nav apmeklējuši mūsu restorānā, lai piedāvātu labāko no latviešu virtuves ēdieniem.”

Gastronomijas festivāls notiek starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2012” laikā. To rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un producentu grupa „Piraija Event” sadarbībā ar Latvijas Viesnīcu un restorānu asociāciju, Pavāru klubu, Latvijas Bārmeņu federāciju un katru festivāla dalībuzņēmumu. Festivālu atbalsta Draugiem.lv, LiveRiga, Receptes.lv, “Četras sezonas”, “Bar Radar”, BonAppetit.lv, KursUzsauks.lv, „Izglītība un kultūra”, ISIC, Spoki.lv, KasNotiek.lv, EasyGet.lv, Vietas.lv, “Latvia Travel”, CeloArStilu.lv, „Baltic Taste”, Travelnews.lv un „TAS Baltics”.

Papildu informācija:

Oskars Šļakota, Gastronomijas festivāla koordinators

Tālr.: 27702473, e-pasts: oskars@piraija.lv

Inese Libere, BT 1 mediju koordinatore

Tālr.: 67065011, e-pasts: inese.libere@bt1.lv

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu