Pasniegtas Grilētāju brālības gada balvas 2017

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

1.decembra pēcpusdienā restorānā "Tex Mex" Dzirnavu ielā 59,Rīgā norisinājās svinīgā Latvijas Grilētāju Brālība gada balvas ceremonija, kurā tika noskaidroti uzņēmumi un privātpersonas, kuras Grilētāju Brālība pārstāvji atzinuši par labākajiem 2017.gadā un pateicās tiem par ieguldījumu grilēšanas kultūras veicināšanā Latvijā. 

Latvijas grilēšanas un bārbekjū vēsturē šīs nominācijas tika piešķirtas pirmo reizi.

Nominācijas un gada balvas pasniedza vakara vadītājs un dziesminieks Roberts Gobziņš.

Foto: publicitātes

Nominācijas:

Vēlamies jo īpaši pateikties tiem, kas mūsu pirmo gadu padarījuši ne tikai iespējamu, bet arī veiksmīgu! Viena gada vecumā visu nosaka maņas, un mums tādas ir septiņas.

Pirmā no tām - sadzirdēt. Mēs jūtamies pilnībā uzklausīti kopā ar Borjomi Latvija! Balvu saņem izsmalcinātas sadarbības stila ikona - Ksenija Mirošņika.

Foto: publicitātes

Tikpat svarīga maņa ir saredzēt, šeit svarīgi piebilst, ka skats jāvērš nākotnē un, vēlams, jo tālāk, jo labāk! Šo balvu mēs pasniedzam kādam, kurš mūs reiz saredzēja tā, lai tagad varētu skatīties visi. Paldies Rīgas Domei! Balvu saņem asākās redzes īpašnieks pašmāju klajumos - Juris Radzēvičs.

Foto: publicitātes

Nākamās divas maņas ir saistītas ar individuālu gaumes izjūtu - sasmaržot un sagaršot. Sāksim ar smaržu. Kā zināms, visām smaržām ir sava siltā “pamatnots”, vieglā ”augšējā nots” un ”sirds tonis”, kas ir savstarpēji saistītas. Mūsu pamatnoti ir viegli sasmaržot - Kvalitatīvāko kokogļu ražotājs, uzņēmums FILLE 2000! Balvu saņem īstens gardēžu pirmrindnieks - Mārtiņš Jēkabsons.

Foto: publicitātes

Tātad, gada vecumā mēs dzirdam, redzam, smaržojam. Izrādās, tas viss ietekmē mūsu garšas izjūtu. Un mums ir kāds, kas palīdz sagaršot it visas iespējamās un neiespējamās nianses. Dāmas un kungi, jūsu uzmanībai - Latgales alus, Grilētāju brālības oficiālā grilēšanas alus autori! Balvu saņem neapšaubāms grilēšanas alus eksperts - Vladimirs Baļukēvičs.

Foto: publicitātes

Sajust var gan īsto vietu, gan īsto laiku. Vispār jau, nebūsim naivi, sajūst īsto ir ļoti svarīga prasme. Vēlamies pateikties kādam, kas ir sajutis gan laiku, gan vietu, un, pats galvenais – formu! Tā teikt, lai visu izšķir dizains! Balvu saņem izjusts multimākslinieks ar noslieci uz tēlniecību - Ģirts Kārnups.

Varbūt rodas jautājums, kā to visu sasaistīt kopā? Mūsu atbilde – ar kvalitāti! Esam pārliecinājušies, ka to veido ne tikai izmērāmi standarti, bet gan apvienojums ar atsaucību un patiesu degsmi! Balvu saņem grilēšanas filosofijas kvalitātes etalons - Jānis Sauka.

Foto: publicitātes

Šajā vakarā notika ne tikai nomināciju un balvu piešķiršana, bet vairāki uzņēmumi  un citas organizācijas tika uzņemti Grilētāju Brālības rindās un par to šo iestāžu pārstāvji saņēma oficiālus apliecinājumus.

Šajā reizē Grilētāju Brālībai pievienojušies:

Borjomi Latvija, Fille 2000, Rīgas Dome, Gaļas Nams Ādaži, Jungent, Lietas MD, Jānis Sauka, Intergaz, TV 24 un Ādažu Dome.

Pēc apliecinājumu piešķiršanas Grilētāju Brālība izteica pateicības cilvēkiem un organizācijām, bez kuriem aizvadītais gads nebūtu tik veiksmīgs.

Foto: publicitātes

Pēc pasākuma oficiālās daļas un apbalvošanas ceremonijas, pasākuma viesi un Grilētāju Brālības brāļi un māsas degustēja Grilētāju Brālības alu grilam "Grill Beer" un baudīja Jānis Sauka grilēto produkciju. Vakara noslēgumā pasākuma viesi mielojās ar grilētu jēru un pavadīja vakaru nesteidzīgās sarunās.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu