Franču cepumu burvība jaunajos "Ekselence" saldējumos

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Bagātinot gardēžu saldējuma Ekselence sortimentu, Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union ir radījis divus pavisam jaunus saldējuma veidus uz kociņa: Ekselence pistāciju saldējumu ar bagātīgas šokolādes mērces slāņiem kraukšķīgā piena šokolādē, kas pārkaisīta ar trauslo macarons cepumu un mandeļu gabaliņiem, un Ekselence apelsīnu saldējumu ar sulīgas apelsīnu mērces slāņiem piena šokolādes pārklājumā ar macarons cepumu un mandeļu gabaliņiem. Šie ir pirmie saldējumi Latvijā, kas gatavoti pēc unikālas “sausā pārklājuma” tehnoloģijas, lai panāktu nebijuši garšu bagātību vienā saldējuma porcijā. Kopumā Food Union šogad ir investējis vairāk nekā 140 tūkstošus eiro gardēžu saldējuma Ekselence jauno produktu izstrādē un ražošanā.

“Mandeļu cepumi “macarons” ir franču konditorejas lepnums, kurus novērtē arī Latvijas gardēži. Gatavojoties jaunajai vasaras sezonai, iedvesmojāmies no vispasaules tendencēm, kā rezultātā pirmo reizi Latvijā radījām jauna veida saldējumu “Ekselence” ar gaisīgo “macarons” cepumu gabaliņu pārklājumu. Tas ir patiesi Francijas konditorejas iedvesmots krējuma saldējums no Latvijas piena un krējuma samtainā piena šokolādē. Radīts kā gatavs deserts uz kociņa, tas iepriecinās reizē kā modernu, tā arī klasisku garšu cienītājus, kā ikdienā, tā īpašajās svētku reizēs,” saka AS Rīgas piena kombināts (Food Union grupa) valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs.

Foto: Receptes.lv
Foto: Receptes.lv

Kā vēl viens jaunums saldo mirkļu cienītājiem ir tas, ka pirmo reizi gardēžu saldējums Ekselence ir pieejams mini izmēra divu veidu multipakās. Katrs multipakas iepakojums ir komplekts no sešiem saldējumiem – pa trim no divām jau iecienītām garšām, proti, Ekselence klasiskais un mandeļu saldējums vai Ekselence Dubultais saldējums ar zemesriekstu sviestu un granātābolu mērci dubultās šokolādes pārklājumā. Ekselence mini izmēra komplekti iepriecinās tās ģimenes un draugu kompānijas, kuras labprāt izvēlas dažādību nelielās porcijās. 

Foto: Receptes.lv

Iecienītais gardēžu saldējums Ekselence ir mīlētākais saldējuma zīmols Latvijā. Pagatavots no labākā Latvijas piena un saldā krējuma apvienojumā ar īpaši izvēlētām un rūpīgi atlasītām sastāvdaļām, Ekselence saldējums šobrīd ir pieejams ar vairāk nekā 20 dažādām izsmalcinātām garšām. Jaunie pistāciju un apelsīnu Ekselence saldējumi ar macarons cepumu gabaliņiem šokolādes pārklājumā jau tagad ir pieejami Latvijas lielākajos tirdzniecības tīklos un citos piemājas veikaliņos. Savukārt Ekselence mini saldējumu komplekti tirdzniecībā pieejami lielāko tirdzniecības tīklu hipermārketos.

Foto: Receptes.lv

Par Food Union
Food Union ir lielākais piena pārstrādes uzņēmums un vadošais pārtikas un dzērienu ražotājs Latvijā, kā arī vadošais saldējuma ražotājs Baltijas valstīs. Food Union grupa apvieno trīs lielākos piena pārstrādes un saldējuma ražošanas uzņēmumus Latvijā— AS Rīgas piena kombināts, AS Valmieras piens un SIA Rīgas piensaimnieks, lielāko saldējuma ražotāju Igaunijā — Premia, lielāko saldējuma ražotāju Dānijā – Premier Is, trešo lielāko saldējuma ražotāju Norvēģijā – Isbjørn Is, un otru lielāko saldējuma ražotāju Rumānijā - Alpin57Lux.
Food Union darbība atbilst visaugstākajiem pārtikas drošības un kvalitātes standartiem. Uzņēmuma ražotnes ir saņēmušas ISO 9001, ISO 14000 un ISO 22000, FSSC 22000, kā arī Ķīnas pārtikas drošības pārvaldības sistēmas HACCP sertifikātus.

Papildu informācijai:

Linda Mežgaile
Food Union sabiedrisko attiecību vadītāja
linda.mezgaile@mmmacomms.lv
M + 371 2977 2050

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu