Santa Maria premium kvalitātes garšvielu dzirnaviņas

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Santa Maria garšvielu maisījumi ir radīti sadarbībā ar labākajiem Skandināvijas šefpavāriem, kuri ir ieguldījuši visu savu darba pieredzi un zināšanas produktu radīšanas procesā. Lai lietotājam nav jālauza galva par to, kādās attiecībās garšvielas sajaukt - tās jau ir perfekti sabalansētas! Santa Maria

Santa Maria garšvielu dzirnaviņas:

  • īpaša, moderna dizaina dzirnaviņas, 135 ml
  • ērti lietot
  • viskvalitatīvākais izejmateriāls
  • izturīga keramiskā maltuve, kas Santa Maria dzirnaviņas atšķir no citiem ražotājiem
  • daudzveidīgs pielietojums

Lai izmērītu garšvielu daudzumu, garšvielas var malt, nenoņemot dzirnaviņu vāciņu. Vāciņā ietilpst tieši viena tējkarote garšvielu. Unikālie maisījumi, kas ir dzirnaviņās, nav neviena cita veida Santa Maria iepakojumā.

Receptes.lv

Skandināvu meža izlase

Lieliski sabalansēts maisījums no kadiķogām, garšaugiem un sēnēm.
Šī ir tradicionāla garšviela, sestdienas steikam, vai rudens sautējumam.
Garšas lieliski saderēs ar medījumu, liellopu un cūkgaļu, sautējumiem un zupām. Skandināvu mežs ir Santa Maria piedāvājums paterētājiem, kuri vēlas atklāt un iepazīt Skandināvu virtuvi.

Sastāvdaļas:  Melnie pipari, sāls(21%), kadiķogas, apcepti ķiploki, sēnes (šitakē), burkāni, rozā pipari, koriandrs, pētersīļi, rozmarīns, citronskābe, lauru lapas, timiāns.

Meža gaļas kotletes ar āboliem


Receptes.lv

Apcepti ķiploki un pipari

Apceptie ķiploki piešķir pilnīgu un maigu garšu. Kopā ar melnajiem, baltajiem un čili pipariem apceptu ķiploku un piparu garšvielu maisījums ir lieliski piemērots visiem ēdieniem, kur nepieciešama ķiploku garša un aromāts.

Lai izmērītu garšvielu daudzumu, tās var malt, nenoņemot dzirnaviņu vāciņu. Vāciņā ietilpst viena tējkarote garšvielu.

 Jēra karē

Receptes.lv

Pasta Rossa garšvielu maisījums makaroniem

Pasta Rossa ir lielisks ķiploku, tomātu, peperoni čili piparu un Vidusjūras garšaugu – bazilika, raudenes un rozmarīna maisījums. Piešķir bagātīgas garšas un aromāta nianses pastai, dažādiem makaronu ēdieniem un picai.

Lai izmērītu garšvielu daudzumu, tās var malt, nenoņemot dzirnaviņu vāciņu. Vāciņā ietilpst viena tējkarote garšvielu.

Tagliatelle makaroni ar spinātiem un ķiršu tomātiem

Raksts tapis sadarbībā ar Santa Maria

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu