Vai svaigi maltas garšvielas garšo labāk?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Santa Maria garšvielu dzirnaviņas palīdzēs izcelt daudz vairāk garšu jūsu maltītēs - gan ikdienišķajos makaronos, gan nedēļas nogales grilētajā gaļā. Mūsu līdzsvarotie garšvielu maisījumi piešķir dziļumu un atsvaidzina jebkuru maltīti, mērces un citas sastāvdaļas. Svaigi maltas garšvielas garšo un smaržo tā, it kā būtu tikko samaltas miezerī. Tās sniedz jums patiešām lielisku garšu pieredzi. Sagaršojiet atšķirību, jauciet un eksperimentējiet ar garšām, līdz nonāksiet pie savām. Tās garšos labi.     Santa Maria

Nolieciet dzirnaviņas uz virtuves galda

Intensīvākai, saldākai un bagātīgākai garšai samaliet Čili eksplozija garšvielu maisījumu un pievienojiet to gaļas mērcei. Pamēģiniet koriandra un čili maisījumu uz picas. Mēs esam izmēģinājuši garšvielas no visas pasaules un zinām, ka vislabākās garšas rodas tad, kad tiek veidoti dažādi maisījumi. Tāpēc pamēģiniet un atrodiet jaunas, sev piemērotas garšas. Turpiniet jaukt!

Receptes.lv

Koriandrs un čili

Svaigs maisījums ar svaigu zaļo garšaugu, korindra un pavisam nelielu asumu no Guajillo    Čili garšu.  Raksturo Āzijas garšas ar laima un citronzāles garšām. Lieliski sader ar nūdelēm, woku, balto gaļu, salātiem un zivi.

Āzijas virtuve mūsu ikdienā ir uz palikšanu un arvien vairāk gūst popularitāti. Līdz šim dzirnaviņu sortimentā nebija sastopami Āzijas garšām pietuvināti maisījumi. Ar šo jauno maisījumu mēs esam radījuši lieliskas garšas Āzijas ēdienu pagatavošanai.

Sastāvdaļas:  Sāls (23%), melnie pipari, sīpols, karameļu cukurs, paprika, ķiploki, burkāni, čili pipari, koriandra lapas, laima sulas pulveris, citronskābe, citronzāles ekstrakts 

Laša zupa ar ķirbi

Receptes.lv

Vista un Steiks

Vista un Steiks ir aromātisks garšvielu maisījums ar bagātīgu, grauzdētu sīpolu garšu. Pikantumu piešķir sarkanā čili pārslas, sinepju sēklas, melnie un baltie pipari. Maisījums piemērots gaļas un vistas gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas: jūras sāls (21%), sīpoli, paprika, tomāti, ķiploki, melnie pipari, koriandrs, baltie pipari, čili pipari, sinepju sēklas, kurkuma.

                                   Vista ar krēmīgajiem salātiem

      

Receptes.lv

Čili eksplozija

Čili eksplozija ir ass, izmeklētu čili un saldās paprikas maisījums ar čipotles garšas niansēm. Garšīgie tomāti līdzsvaro asumu un piešķir maisījumam bagātīgu garšu, kas piemērots dažādiem ēdieniem.

XV gadsimtā čili audzēja teritorijā no tagadējās Teksasas līdz Ziemeļargentīnai. Un tikai pēc tam, kad Kolumbs bija atklājis Ameriku, čili sāka izplatīties vietās, kur mūsdienās kļuvusi par dominējošo garšvielu, piemēram, Āfrikā, Indijā, Indonēzijā, Ķīnā un Ungārijā. Taču cilvēki čili ēduši un, iespējams, arī audzējuši jau 7000 gadus pirms Kristus dzimšanas. Tā raža tika augstu vērtēta, un inku valstī čili tika izmantota kā valūta.

Čili pieder pie Capsicum dzimtas. Tas piešķir garšu, stiprumu un krāsu gaļai, putnu gaļai un zivju ēdieniem. Daudzu gadu garumā čili uzskatīts par labāko dabas ārstniecības līdzekli, jo ārstē gandrīz pret visām saslimšanām, sākot no sirds slimībām līdz saaukstēšanās gadījumiem. Čili labvēlīgi iedarbojas uz cilvēka gremošanas sistēmu.

Sastāvdaļas: jūras sāls (37%), paprika, čili pipari (20% rallis, goli, indofarm, new mexico), sinepju sēklas, tomāti, melnie pipari, čili ekstrakts (čipotle).

                                                                        Kūpināts lasis ar spinātiem

                                                    

Raksts tapis sadarbībā ar Santa Maria

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu