Riga Open Culinary Cup triumfē Igaunija

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

 Riga Open Culinary Cup galvenās balvas izcīņa noritēja 10. septembrī izstādes Riga Food 2009 laikā. Čempionātā piedalījās pavāri no septiņām valstīm: no Igaunijas, Itālijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas un Zviedrijas.

 Starptautiska žūrija, izvērtējot konkursantu darbus pēc trim pamatkritērijiem (ēdiena noformējums; garša un produktu saderība; kā arī tehniskā meistarība un darba organizēšana), par uzvarētāju atzina Dmitrija Roza sniegumu, tādējādi konkursa galvenā balva — Pavāru kluba sarūpētais čeks par 1000 eiro tiks aizvests uz Igauniju. Konkursa ģenerālsponsors kompānija Reaton Ltd. uzvarētājam pasniedza arī speciālbalvu, šim konkursam īpaši gatavotu «Zelta pavārnīcu».

Par Rīgas atklātā kulinārijas čempionāta veiksmīgu norisi rūpējās gan Rīgas dome, kas šajās dienās ir Pasaules Gastronomijas pilsētu apvienības Délice ģenerālās asamblejas saimnieki, gan Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un kompānija Reaton Ltd.
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu