Maciņam draudzīgas pusdienas Rīgas centrā? Meklē labāko vietu kartē!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: ekrānuzņēmums/depositphotos

Darbs Rīgas centrā vai kādas citas neplānotas darīšanas un ir piesadzies izsalkums, bet budžets ir ierobežots? Tas nekas, interneta vietne "Restorāni Rīgā" ir izveidojuši ļoti noderīgu karti.

Lai palīdzētu Tev saspringtajā dienas ritmā atrast, kur ātri un lēti papusdienot Rīgas centrā, esam izveidojuši karti ar restorāniem, kur iespējams paēst pusdienas, nepārsniedzot 4 EUR budžetu.

Rīgas centra kartē tiek apkopotas vietas, kurās vari doties pusdienās un neiztērēt vairāk kā 4 EUR par maltīti.

Budžeta pusdienas – dzeltenā krāsa

Tās ir vietas, kur salīdzinoši lēti var paēst pusdienas. Lai mēs neaprobežotos tikai ar pāris apšaubāmām vietām Rīgas centrā, cenas limits ir noteikts 4 EUR. Tās ir vietas, kur par 4 EUR varēs pusdienās dabūt divus ēdienus no klasiskā pusdienu komplekta, kas ir pamatēdiens, salāti vai zupa ar desertu vai dzērienu. Pa lielam tā, lai var labi paēst, bet ne obligāti pārēsties, kas pusdienojot nav ieteicams.

Budžeta pusdienu sarakstā ir iekļauti visi “Daily” pusdienu restorāni, skolu ēdnīcas, kas pieejamas arī tiem, kuri nav skolēni vai studenti , kā arī dažādi bistro par saprātīgām cenām.

Šobrīd neesam ielikuši klasiskās fast food vietas, piemēram, kebabnīcas, ķēžu burgernīcas un līdzi ņemamā ēdiena vietas. Jāatzīst, ka lielākajā daļā šo vietu papusdienot nemaz nav tik lēti, jo reti kurš komplekts maksā mazāk kā 4 EUR.

Kompleksais piedāvājums zem 4 EUR – oranžā krāsa

Restorāni, krogi un bāri, kur ir īpašais pusdienu piedāvājums jeb kompleksās pusdienas ar cenu zem 4 EUR. Uzskatām, ka tā ir cena, kas ir ļoti pieņemama, lai salīdzinoši lēti paēstu pusdienas.

Šādu vietu Rīgas centrā nav daudz, bet vēlamies atrast visas, kur tas ir iespējams. Jāņem vērā tas, ka, atkāpjoties no dienas piedāvājuma ēdienkartes, pusdienas šajās vietās sanāks dārgākas.

Oranžajā krāsā ir iekrāsotas arī tādas tradicionālas pusdienu vietas kā LIDO un Delicio, pusdienas ar pamatēdienu un vēl kaut ko sanāks dārgākas par 4 EUR. Bet šajās vietās ir pieejams komplekso pudienu piedāvājums zem 4 EUR.

Piedalies saraksta veidošanā - sniedz informāciju "Restorāni Rīgā" un arī Tavu iecienīto pusdienošanas vietu iekļaus kartē.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu