No Aļaskas līdz Jaunzēlandei: Gordona Remzija garšas ceļojums

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: publicitātes

Šefpavāru Gordonu Remziju cilvēki mīl viņa “Michelin” trīszvaigžņu restorānu, kolorītās personības un asās mēles dēļ. Šogad Remzijs ir meties jaunos garšas izaicinājumos un nevis kritizēs citus, bet ļausies vietējo pavāru vērtējumam.

Foto: publicitātes

Remzija ceļš vedīs uz sešām eksotiskām vietām – Peru, Laosu, Havaju salām, Maroku, Aļasku un Jaunzēlandi, kur viņš iepazīs vietējās virtuves noslēpumus, dabas veltes un produktus, kas raksturīgi tikai konkrētajam reģionam. Ar Remzija piedzīvojumiem skatītāji varēs iepazīties raidījumu ciklā “Gordons Remzijs: neatklātās teritorijas”, kas “National Geographic” būs skatāms otrdienās, no 6. augusta plkst. 22.00. 

Pirms raidījumu cikla “National Geographic” piedāvā divas apetīti rosinošas receptes, ko Gordons Remzijs pagatavojis, iedvesmojies no Marokas un Aļaskas virtuves. Tās ir divas diametrāli pretējas virtuves, kultūras un garšas.

Foto: publicitātes

Gordons Remzijs Aļaskā: grilēts karaliskais lasis

Foto: publicitātes

Lasis, kas pasniegts ar džina mērci un svaigu citronu, aizvedīs jūsu garšas kārpiņas ceļojumā uz Aļaskas ledājiem!

Foto: publicitātes

Gordons Remzijs Marokā: sautēta liellopu gaļa ar “Ras El Hanout”

Foto: publicitātes

Šo garšīgo ribiņu receptes noslēpums slēpjas garšvielās. “Ras el Hanout” nozīmē “veikala vecākais”. Šo eksotisko garšvielu maisījumu bieži izmanto Marokas virtuvē.

Lasi vēl:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu