Uzmanību! Pie grila Marta Grigale

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai arī laiciņš kļuvis mazliet vēsāks, mēs joprojām grilējam. Īstens grilētājs zina, ka uz grila vieta ir ne tikai gaļai, zivīm un dārzeņiem, bet arī augļiem. TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" ciemojās Pieci.lv ētera personība, dziedātāja Marta Grigale, ko viņa garšīgu uzgrilēja?

Marta Grigale atzīst, ka ar gaļas grilēšanu īsti "nedraudzējas", bet gardu ananasu gan labprāt pagatavo. Kā viņai veicās, skaties video!

Pasniedz kā uzkodu vai kā desertu. Karstā dienā vari papildināt arī ar aukstu saldējumu, tas neliks vilties. 

Grilēts ananass ar kļavu sīrupu

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Slavenības grilē:

Avots: TVNET/Sejas

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu