Ādažiem pašiem sava īpašā Ā-dažu pica!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: publicitātes

Ādaži nebeidz pārsteigt! Pašiem savs ēdiens – sava unikālā Ā-dažu pica, ko 1. jūnijā prezentēs visiem Gaujas svētku viesiem.

Pica Lulū kopā ar video blogeri Piparu ir radījusi īpaši unikālu, sātīgi gardu, vietējo Ādažu picu, ko nosauca tikpat oriģinālā vārdā “Ā-dažu pica”. Lai baudītu šo brīnumu, būs jādodas uz Ādažiem, jo “Ā-dažu pica” no 1.jūnija ir pieejama tikai Ādažu Pica Lulū picērijā, Gaujas ielā 8.

Foto: publicitātes

Ideja par savu vietējo, visiem zināmo Ādažu ēdienu radās video blogerim Piparam kopā ar Ādažu domes pārstāvjiem. Un kāpēc gan ne?! Ā! Daži tikai zina, ka picu pats pirmsākums Latvijā ir meklējams Ādažos! Tāpēc sava ēdiena radīšanai talkā tika saukts lielākais picu rullētājs Pica Lulū, kam viena no 17 picērijām ir pašā Ādažu centrā. Pica Lulū izvēle “Ā-dažu picas” radīšanā nav nejauša, jo ādažnieki mīl sadarboties tikai ar pieredzes bagātākajiem - tieši šogad Pica Lulū svin 25 gadus picu rullēšanā un piegādāšanā.

Foto: publicitātes

Ja spēlējam asociāciju spēli vai “pabeidz teikumu”, tad vairs nebūs ilgi jādomā:

  • Skrīveri – saldumi
  • Dobele - dzirnavnieks
  • Smiltene – siers
  • Ādaži – pica!

Tā pat kā ādažnieki, arī Ā-dažu pica ir bagātīga, sātīga un gruntīga! Pieredzes bagāto, īpašo Lulū picas mīklu un mērci papildina siers, vistas fileja, bekons, ķiršu tomāti, marinēti gurķi, un īpaša mērce ar saulē kaltētiem tomātiem. Mēli var norīt!

Foto: publicitātes

Pica Ā-daži no 1.jūnija ir pieejama tikai Pica Lulū picērijā Ādažos.

Ādažnieki var lepoties – tagad Ādažiem ir pašiem savs īpašais ēdiens Ā-dažu pica.

Par to, kāds bija picas rašanās ceļš lasi ŠEIT!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu