Vasaras lielākais Latvijas Grila & BBQ festivāls 2019” - tev tur ir jābūt!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: TVNET/Jānis Škapars

Šī gada 18. maijā Rīgas sirdī, Daugavas upes krastā, Lucavsalā, notiks šīs vasaras gardākais un smaržīgākais pasākums – “Latvijas Grila & BBQ festivāls 2019”, kas vienuviet pulcēs grilēšanas entuziastus, kā arī vietējos mājražotājus un amatniekus. Visas dienas garumā apmeklētājiem būs iespēja baudīt grilētu ēdienu degustācijas, dažādas brīvdabas sporta aktivitātes, piedalīties konkursos kopā ar Radio TEV DJ. Sadarbībā ar Latvijas Rokmūzikas asociāciju, uz skatuves kāps grupas “Indygo”, “Jānis Bukums”, “Cascavel”, ka arī Roberts Gobziņš kopā ar Resnajiem putniem un “Audiokvartāls”.

Festivāla mērķis ir popularizēt un attīstīt grilēšanas kultūru un tradīcijas Latvijā, veicinot grilēšanas kā veselīga dzīvesveida pamata un veselīgu produktu apstrādes veida atpazīstamību sabiedrībā. Tā laikā apmeklētāji un dalībnieki varēs iepazīties ar dažādajām grilēšanas tehnikām, kā arī ar bagātīgo moderno grilu klāstu, par kuru plašajām iespējām varēs uzzināt ikviens interesents. Festivāla ietvaros pl 12.10 notiks arī šefpavāra Ingmāra Ladiga meistarklase, kur varēs uzzināt visu par ribiņu grilēšanu.

Foto: TVNET/Jānis Škapars

“Latvijas Grila un BBQ festivāls 2019” Lucavsalā pulcēs arī vietējos grilēšanas entuziastus, kas apvienosies komandās, lai sacenstos par festivāla čempiona titulu. Grilēšanas sacensības norisināsies vairākās disciplīnās, ko vērtēs nozares profesionāļu žūrija.

Foto: TVNET/Jānis Škapars

Paralēli entuziastu grilēšanas čempionātam notiks arī hotdogu, vistas stilbiņu un čilli piparu ēdāju sacensības. Tāpat ikviens apmeklētājs kopā ar ģimeni un draugiem varēs ļauties dažādām brīvdabas sporta aktivitātēm, piemēram, krosmintonam un spaikbolam, kā arī bez maksas izmēģināt Surf Pro SUP dēļus un saņemt instruktora padomus. Bērni būs laipni gaidīti Annels atpūtas zonā, kas piedāvās dažādas atrakcijas gan maziem, gan lieliem.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Plašāka informācija: www.griletajubraliba.lv un www.grilfests.lv

Grilētāju apvienības “Grilētāju Brālība” organizēto “Latvijas Grila un BBQ festivāls 2017” atbalsta Rīgas dome, Radio TEV, Receptes.lv un grila veikals “Grillhouse”.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu