Vai mode ar kulināriju iet roku rokā? Kaujā metas Indra Salceviča un Una Ulme!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: receptes.lv

‘’Nu ko, gatavosim!’’ studijā skaistas, veiksmīgas un par sevi pārliecinātas dāmas! Skaistuma redaktore Una Ulme mērosies kulinārajās prasmēs ar stilisti Indru Salceviču. Vai mode ar pavārmākslu ies roku rokā?

Una Ulme ir žurnāliste. Žurnālistikā darbojos jau vairāk par 20 gadiem. Bijiusi Latvijas Televīzijas „Panorāma” reportiere un biznesa ziņu vadītāja. Darbojoties sabiedrisko attiecību sfērā, tika ievēlēta „Nacionālajā radio un televīzijas padomē”, bet pēdējos 7 gadus viņas aizraušanās ir mode un skaistumkopšana. Una izveidoja blogu “Ageless”, lai iedvesmotu sievietes dzīvot tā, kā viņas pašas vēlas, nebaidoties atšķirties un būt citādām. Žurnāliste skaidro, ka mūsu uzdevums nav visu mūžu izskatīties jaunām, bet gan justies labi savā vecumā. Šajā pavasarī Latvijas grāmatnīcās nonākusi Unas pirmā dzīvesveida un pašizziņas grāmata “Skaistumam nav gadu”.

Indra Salceviča ir  stiliste, kura par vadītāju un dalībnieku sapošanu gādā vairumā populārāko pašmāju televīzijas šovu. Indra ir autore blogam "Morethansize". ''Morethansize''  ir interaktīvs tiešsaites žurnāls par modi un skaistuma aktualitātēm, garšīgiem ēdieniem un inovatīvām idejām. Tas radīts sievietēm par viņām tuvām tēmām, ko bez kompleksiem baudīt arī tad, ja Tavs izmērs ir krietni virs 42. Indra ir aktīva sociālā tīkla Instagram lietotāja, kura ik dienas publicē dažādas sadzīves situācijas, kuras saistītas gan ar profesionālo jomu, gan ar privāto.

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu