Lieldienu cīņa - veģetārietis pret pārliecinātu gaļēdāju!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: receptes.lv

''Nu ko, gatavosim'' Lieldienu speciālizlaidumā patiesi krāšņs sastāvs! Par Tavu omu parūpēsies ētera personība Ansis Klintsons ar sieviņu Montu un savdabīgais komiķis Kozmens ar draudzeni Justīni. Lai saulaina un skaista īsā darba nedēļa!

Ansis Klintsons ir televīzijas personība un mūziķis. Ansis plašākai sabiedrībai kļuva atpazīstams kā laika ziņu moderators kanālā TV3, taču šobrīd viņš vada raidījumu “Preses Klubs” kanālā RīgaTV 24. Ansis savulaik muzicējis grupā Logo, kas pirms 3 gadiem apvienojās jaunā sastāvā – NLO. Šobrīd Ansis mācās par sertificētu fitnesa treneri un viņš atzīst, ka uzturā gandrīz lieto tikai gaļu.

Kozmens jeb Mārtiņš Kozlovskis ir komiķis, improvizācijas teātra aktieris, raidījumu un pasākumu vadītājs un pankroka grupas līderis. Kozmens vadījis tādus raidījumus kā “Īsakūd Latgolā”, “Ciemos” un “Rīgas stila pavēlnieks”. Viņš arī muzicējis sportpanka grupā “Rīta Stienis”, kā arī piedalījies “Supernovā” kopā ar grupu “Dziļi Violets”. Mārtiņš atzīst, ka viņam ļoti patīk vēsture un savu stilu aizgūst no tās. Kozmens ļoti lepojas ar to, ka ir latgalietis un cenšas runāt latgaliski jau no bērnības, kā arī viņš ir veģetārietis un pats gatavo tikai tad, kad ir nepieciešamība.

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu