Izbaudi pavasara klātbūtni Rīgas restorānu nedēļā

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

No 22. līdz 28. aprīlim Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu nedēļa, kurā pieteicies 51 Rīgas restorāns un kafejnīca.

Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šā gada krāsu tendencēm. Uzkodā, pamatēdienā un desertā dominēs sezonas aktuālākās krāsas – sārtā ekspresija, karaliskais korallis, vēsais baziliks, cukīni akvarelis, saulainais citrons un divdomīgā aprikoze.

Foto: Receptes.lv

Restorānu ēdienkartēs būs atrodami tādi ēdieni kā cukīni zieds bērzu sulas mīklas apvalkā, kraukšķīgais līdakas pudiņš gaisīgā vēžu mērcē, sivēna pavēdere ērkšķogu glazūrā, jauno burkānu saldējums un daudzi citi.

Kategorijā trīs ēdieni par 15 eiro piedalās sekojoši restorāni un kafejnīcas: Amber, Annas dārzs, Astor, Avalon, B-Bārs restorāns, Bon Vivant, Boulevard 33, C.U.T., Čarlstons, Čemodāns, Duvel’s Pub, Easy Wine, Elements, Eleven, Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns, Garage, Hercogs Ķīpsala, Hercogs Mežaparks, KID*, Koya, Le Sommet, Mielotava, Moltto Grill&Wine, MUUSU Terase, Niklāvs, Osta, OZO golfa kluba restorāns, Piramīda, Rīgas Pērle, Steiku Haoss, Tinto un Zilā govs.

Savukārt, kategorijā par 20 eiro trīs kārtu maltīti piedāvās restorāni 3 Pavāru restorāns “Tam labam būs augt!”, Aprika, Bibliotēka No.1 Restorāns, Dome, Entresol, Equus, Ferma, Forest, International Riga, Kaļķu vārti, Kolonāde. Mūsu stāsti.., Koya, Locale, Mio, MUUSU, Restorāns 3, St. Petrus, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā, Vīna studijas restorāns.

Pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā. Rīgas restorānu nedēļa ir iespēja ieturēt pilnvērtīgu trīs kārtu maltīti ar uzkodu, pamatēdienu un desertu par divām fiksētām cenā – 15 vai 20 eiro.

Restorānu piedāvājumu meklē šeit.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu