Dzelžaina nopietnība vai humors - kas ir veiksmes faktors virtuvē?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: receptes.lv

''Nu ko, gatavosim'' 13.raidījumā Inguna Sudraba pret Hosamu Abu Meri! Vai lieliskajiem politiķiem tikpat lieliskas ir arī kulinārās prasmes? Un - vai Ingunas Sudrabas nopietnība sekmēs uzvaru pār ne tik nopietno Hosama Abu Meri komandu?

Inguna Sudraba ir ekonomiste un bijusī Latvijas valsts kontroliere. Šobrīd Inguna ir partijas “Atmoda” priekšsēdētāja. Par savu darbu viņa saņēmusi vairākus apbalvojumus, kā piemēram, Finanšu Ministrijas goda rakstu 1994. un 2003.gadā, kā arī oficiālu pateicību 1999. gadā no bijušā valsts prezidenta Gunta Ulmaņa un 2007. gadā no bijušās valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas.

Hosams Abu Meri ir Libānas arābu izcelsmes Latvijas ārsts un politiķis, kurš uz Latviju pārcēlās 1993. gadā, lai studētu medicīnu. Hosams ir strādājis dažādās medicīnas iestādēs par gastroenterologu un endoskopistu, kā arī kandidējis 12. Saeimas vēlēšanās no partijas “Vienotība”. Kopš 2016. gada Hosams ir arī Labklājības ministrijas parlamentārais sekretārs un 2017. gadā apstiprināts par partijas “Vienotība” Saeimas frakcijas priekšsēdētāju. Latvijas pilsonību ieguvis 2007. gadā.

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu