Virtuvē dziedātāja PATRISHA pret Ghetto Games ''tēvu'' Elbakjanu - kurš kuru?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: receptes.lv

Lūkojiet nu pēc savām recepšu pierakstu grāmatām, jo ''Nu ko, gatavosim!'' 12. raidījums ir klāt! Mūsu viesi šonedēļ - ''Ghetto Games'' dibinātājs Raimonds Elbakjans un jaunā dziedātāja PATRISHA. Vai dziedātājas jaunība būs šķērslis, lai kulinārajā cīņā uzveiktu gandrīz divtik vecāko Raimondu?

PATRISHA - jeb Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča ir jaunā dziedātāja, kura ar mūziku nodarbojas jau no bērnības. Patrīcija ir arī aktrise, kura Latvijas Jaunatnes Teātra izrādē "Žanna d’Arka" atveidoja Žannu d’Arku bērnībā, kā arī ir ierunājusi lomu multfilmā ''Rio 2''. Tajā skaitā viņa ir arī piedalījusies daudzos citos projektos, piemēram, kopā ar Kašeru projektā ''Redzi pavasari košāk!''. Starp citu, Patrīcija ir pirmā latviešu dziedātāja, kura noslēgusi līgumu ar ''Universal Music''! Jaunajai dziedātājai asistēs un palīdzēs skatuves kolēģis Aivo Oskis.

Raimonds Elbakjans - ielu sporta un kultūras kustības “Ghetto Games” aizsācējs un vadītājs. ''Ghetto Games'' nu jau 10 gadu darbības laikā Raimonds ir kļuvis par sabiedrībā atpazīstamu personību, tāpat kā viņa izveidotā kultūras kustība, kas nu jau ir kļuvusi par atpazīstamu zīmolu. Raimonds ir zināms ar savu košo un patieso personību, kā arī mērķtiecīgo skatījumu uz dzīvi, iedvesmojot apkārtējos sasniegt savus mērķus. Raimondam palīgos ieradies kolēģis un ļoti labs draugs Jānis Āre.

Iepriekšējie raidījumi:

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu