Virtuvē tikai vīrieši - Daugulis pret brāļiem Reizenbergiem! Tas ir jāredz!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Sieviešu dienas priekšnojautās - mīļās dāmas, sveiciens jums! ''Nu ko, gatavosim!'' studijā - tikai vīri! Slēdziet iekšā un  pavadiet aizraujošu stundu erudītu un lielisku vīriešu kompānijā!

Kas šoreiz mūs priecēs? Nu ko, sagaidiet! Labi zināmie dvīņubrāļi bārmeņi Inguss un Andris Reizenbergi ēdienu gatavošanas meistarībā spēkosies ar politikas zinātnes ekspertu Mārtiņu Dauguli un viņa kolēģi Artūru.

Inguss Reizenbergs plašāku atpazīstamību ieguvis kā viens no dvīņubrāļiem bārmeņiem. Inguss ir mārketinga vadītājs uzņēmumā Gemoss, kas ir Baltijā lielākais specializētais veikals bāriem, restorāniem un viesnīcām, kā arī zīmola vēstnieks lielākajam kokteiļu sīrupu ražotājam ''Monin”. Inguss absolvējis Rīgas tirdzniecības un kulinārijas skolu un studējis Restorānu servisa skolā, savukārt brīvajā laikā ir dažādu kultūras un sporta pasākumu cienītājs.

Mārtiņš Daugulis ir lektors Rīgas Stradiņa Universitātē, kā arī pētnieks Latvijas Ārpolitikas institūtā, pasākumu vadītājs un bijušais LNT ziņu moderators. Mārtiņš kopš 2003. gada darbojas arī kā improvizācijas teātra aktieris un cenšas savu profesionālo dzīvi nenošķirt no improvizācijas. Viņš universitātē pasniedz lekcijas par “Politiku un politisko komunikāciju” un vada vieslekcijas visā Latvijā. Mārtiņš arī veiksmīgi darbojies Ekonomikas ministrijā un Eiropas parlamentā. Savukārt, pēdējos trīs gadus bijis ceremonijmeistara godā pasākumā Zelta Mikrofons.

Skaties vairāk:

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu