Esi gatavs atklāt grilēšanas sezonu? Martā grilēsim kopā ar Piparu!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pienācis tas laiks, kad ir absolūti nepieciešams pamest pilsētas dzīvokļus un doties atpūsties svaigā gaisā. Vai, vismaz, nedēļas nogalēs izrauties no pilsētas. Tikko ir siltāka diena, mums ir iespēja pusdienas vai vakariņas gatavot uz grila.

Jaunākais kulinārijas blogeris Latvijā Pipars ir grilēšanas entuziasts. Viņš piedalās projektā Grila skola, kurā aktīvi iesaistās, lai kopā ar bērniem no četru gadu vecuma pagatavotu lieliskus burgerus.

Foto: publicitātes

Tikko noslēdzās februāra izaicinājums, jeb "Pankūku maratons", kura ietvaros Pipars katru dienu pagatavoja kādu pankūku recepti - kopā 28 dažādas receptes - ar kurām jaunais censonis dalās savā blogā www.pipars.lv un vietnē www.receptes.lv. Taču Pipars neplāno apstāties un ir jauna izaicinājuma priekšā. Marta mēnesī katru dienu Pipars publicēs vienu uz grila pagatavotu ēdiena recepti. Tās taču ir tik dažādas, jo uz grila var pagatavot visu - sākot ar burgeriem, steikiem, šašliku, ribiņām un beidzot ar picām un desertiem. Turklāt, Piparam ir kas padomā: uz grila tiks gatavoti ne tikai ierastie gaļas ēdieni, bet arī krokodils, ķengurs un strauss.

Nenokavē! Gaidi receptes un gatavo kopā ar Piparu!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu