Spraiga cīņa virtuvē - neviens nav gatavs padoties! Kurš plūks uzvarētāja laurus?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

''Nu ko, gatavosim!'' 6.raidījumā patiesi īpašu maltīti meistaros TV personība Rūta Dvinska ar brāli Tomu un sporta žurnālists Edgars Barbaks ar sievu Klintu.

Rūta Dvinska ir ziņu reportiere un laika ziņu moderatore. Rūta televīzijā strādā jau vairāk kā 8 gadus. Rūta atzīst, ka ir izteikts ģimenes cilvēks un tieši ģimenes mīlestība ir tā, kas viņu raksturo. Rūta ir atvērusi telpas Siguldā “Studija NR8”, kurā ir iespējams nosvinēt dzīves skaistos mirkļus, jo kā Rūta saka: ''Dzīve ir jāsvin!''.

Edgars Barbaks ir sporta ziņu žurnālists un radio personība. Edgars skaidro, kāpēc darbs Radio viņam ir nozīmīgs: ” Radio burvība ir dinamikā un tuvībā ar klausītāju – reizēs, kad sekojam sportam tiešraidē, klausītājs var būt drošs, ka visus jaunumus uzzinās tieši tajā brīdī, kad rezultāts ir izmainījies, jo mēs varam pārtraukt gan Bjorku, gan Busuli.” Ikdienā Edgaru var sastapt viņam piederošajā restorānā “Aurora”. Restorāna īpašnieks atzīst, ka viņam patīk gatavot ēst un par to var pateikties savai sievai Klintai, no kuras ir daudz mācījies.

Pateicamies Mālpils Muižas šefpavārei Aijai Gabrānei par sagatavoto produktu sarakstu!

Skaties citus raidījumus:

Apmaksāta publikācija 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu