Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Šonedēļ ''Nu ko, gatavosim!' raidījumā Ziedot.lv dibinātāja RŪTA DIMANTA ar brāli Jāni Kārkliņu sacentīsies ēst gatavošanā ar aktieri MĀRTIŅU POČU un Mārtiņa paziņu Lauru Stūrīti. 

Rūta Dimanta - ladarības portāla "ziedot.lv" un rehabilitācijas centra ''POGA'' dibinātāja un vadītāja. Rūta bija arī Latvijas Simtgades radošās padomes locekle, kā arī  ir saņēmusi vairākus apbalvojumus - Eiropas Cilvēcības Nobela prēmiju, Triju Zvaigžņu ordeni par savu ieguldīto darbu u.c. Rūta ir arī vadījusi Rīga TV24 raidījumu ''CILVĒKI/STĀSTI'', kļūstot par grūtībās nonākušu līdzcilvēku balsi. Rūta viennozīmīgi ir jomas speciāliste ar piesātinātu dienas kārtību. Vai straujajā ikdienas ritmā Rūtai maz izdodas pieķerties pie ēst gatavošanas? Nu ko, noskaidrosim!

Mārtiņš Počs  ir aktieris, pasākumu vadītājs. Dailes teātrī darbojas kopš 2017. gada. Šobrīd Mārtiņš ir režisora asistents Tukuma Kultūras nama bērnu un jauniešu teātrī ''Knifiņš''. Viņam ir arī TV pieredze, filmējoties dažādās reklāmās, kā arī filmā ''Sapņu komanda 1935'', spēlējot Visvalda Meldera lomu un seriālā «Yes, Boss», atveidojot Vilni. Mārtiņš apgalvo, ka viņam patīk gatavot ēst, kad tam ir laiks un iedvesma. 

Vēlam iedvesmu un veiksmi abām komandām!

Skaties arī citus raidījumus:

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu