Naži pa gaisu! Īsts cīniņš Elzas Rozentāles un Riharda Sniega starpā

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Šonedēļ ''Nu ko, gatavosim!'' kulinārajā cīņā dosies dziedātāja Elza Rozentāle ar savu menedžeri Aļonu Ivanovu un improvizators, pasākumu vadītājs Rihards Sniegs un viņa draudzenes draudzene Katei Deņīsova.

Elza Rozentāle solokarjerai pievērsās 18 gadu vecumā un mūzikas industrijā darbojas jau 10 gadus. Elza ir pazīstama ar savu muzikālo daudzveidību – viņai ir elektrodžeza grupa ‘’Bur mani’’, elektro  svinga projekts ‘’Electric Elza’’. Elza izpilda ne tikai džezu, bet arī latviešu estrādi un folkloru. Sabiedrība Elzu iepazina TV šovos ‘’Koru kari 2” un ‘’Izklausies redzēts’’.

Rihards Sniegs ir Rīgas improvizācijas teātra aktieris un pasākumu vadītājs. Rihards tandēmā ar aktrisi Ievu Florenci vadīja izaicinājumu šovu ‘’Kurš kuru?’’, kā arī pašproducēto raidījumu ‘’Superome’’.  Kā atzīst Rihards,četru gadu pieredze improvizācijā, mēļojot triju tautību mēlēs, esot kaut kas starp Mākslu un Šoku. Rihards arī uzskata, ka Improvizācijas teātrim vienmēr ir jāsmīdina un lielākā kļūda no aktieru puses ir sākt kalpot ietudētam humoram kā papagailim!
Radošums un improvizācija šajā radījumā nudien ies roku rokā! 

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu