Kādu gaļu labāk izvēlēties malšanai? (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: BravissimoS/Shutterstock.com

Lai arī maltu gaļu varam iegādāties veikalā jau samaltu, kas aiztaupa laiku un paša pūles, pilnīgi droši par to, kāda gaļa ir samalta, varam būt tikai tad, ja to izdarām paši vai izmantojam tirdzniecības vietu pakalpojumus.

Restorāna "Re'chef" šefpavārs Ingmārs Ladigs nešauboties aicina izvēlēties gaļas gabalu un lūgt to tirdzniecības vietā samalt jūsu acu priekšā. Tas ļaus tikt pie tīras, svaigas gaļas bez dažādam pārtikas piedevām.

Šefpavārs iesaka izvēlēties to no dažādiem izgriezumiem, priekšroku dodot gabaliem ar taukumiņiem, jo tas nodrošinās, ka tā pagatavota būs sulīgāka.

"Arī burgeriem kas ir liellopa gaļas, pievieno masai taukus 20 %, lai gaļa būtu sulīgāka," skaidro Ladigs.

Ja vistas gaļa: iesaka kombinēt fileju kopā ar šķiņķiem.

Ja cūkgaļa: labākās izvēles būs pleca daļa vai šķiņķis.

Vairāk par malto gaļu un maltās gaļas masu lasi šeit:

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu