Konkurss ⟩ Atklāj KFC noslēpumus un laimē garšīgas balvas

CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Publicitātes foto

Laiskojoties vasaras saulītē vai baudot Latvijas ūdeņu sniegto veldzi, atrodi brīdi, lai pārbaudītu savas zināšanas par leģendārajiem KFC restorāniem. Vai zini, kurā gadā tika izgudrota īpašā recepte? Kā sauc restorānu tīkla izgudrotāju? Un kurš burgers pirmais var lepoties ar lidojumu kosmosā? Piedalies konkursā un nosvini vasaru, laimējot garšīgas balvas!

Konkurss ir noslēdzies! Paldies visiem dalībniekiem!

Tuvākajā laikā sazināsimies arī ar pieciem laimīgajiem: kristine.m***@gmail.com, laur***@inbox.lv, niksmi*******@gmail.com, valters6***@inbox.lv, themostoriginalnickname****@gmail.com , kuri katrs tiks pie kupona 20 eiro vērtībā KFC restorānu gardumu un atpirdzinājumu iegādei.

***

Viss ir vienkāršāk par vienkāršu! Lai piedalītos konkursā, līdz 30. jūnijam, reģistrējot savu e-pastu, atbildi uz 10 jautājumiem.

2. jūlijā izlozēsim piecus veiksminiekus. Katrs tiks pie kupona 20 eiro vērtībā KFC restorānu gardumu un atpirdzinājumu iegādei. Balvu izlozē piedalīsies visi konkursa dalībnieki, neatkarīgi no pareizo atbilžu skaita. Ar konkursa noteikumiem var iepazīties, lūk, šeit.

Lai garšīga vasara!

Konkurss tapis sadarbībā ar KFC ātrrās ēdināšanas restorāniem

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu