Video ⟩ Virtuvē pie Mazā Šefiņa: ko gatavoja Liene Šomase?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: ReTV/Mazais Šefiņš

Mazais Šefiņš rosījās pa virtuvi kopā ar mūziķi, dziedātāju un radošu personību Lieni Šomasi. Šefiņa ēdienkartē būs “Cīsiņš mīklā ar pārsteigumu” un saldajā ēdienā “Aveņu – melleņu želeja ar saldējumu”. Abas receptes domātas ne tikai bērniem, bet arī steidzīgajiem. Kā viņiem veicās?

Gardumi, kurus gatavoja Liene Šomase kopā ar Mazo Šefiņu, būs pa prātam ne vien bērniem, bet arī tiem, kas ir gana steidzīgi un nav gatavi ilgu laiku būt virtuvē.

Sāc ar želeju, jo tai nepieciešams laiks, lai sastingtu. Tev vajadzēs gatavo želejas maisījumu un ogas pēc izvēles. Kā pagatavot, skaties video:

Želejas abi censoņi pasniedza kopā ar saldējumu, bet to vari droši aizstāt arī ar putukrējumu.

Lai taptu gardie cīsiņi mīklā, tev jābūt pieejamai cepeškrāsnij. Galvenās sastāvdaļas: kārtainā mīkla un cīsiņi, pārējās piedevas vari variēt pēc saviem ieskatiem, bet Mazais Šefiņš un Liene Šomase izmantoja sieru, marinētus gurķus, kečupu. Gatavošanas procesu skaties video:

Lai cīsiņi mīklā izdotos kā iecerēts: kārtīgi aizlipini mīklu, mazliet to sadursti ar dakšiņu un, lai iegūtu skaistu zeltainu krāsu, pārsmērē ar olu.

Nākamo epizodi skaties šo svētdien, 15. novembrī, ReTv plkst. 9.30.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu