Video ⟩ Tuncis vai auglis? Īpašā sašimi versija

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram

Sašimi ir japāņu virtuves delikatese - visbiežāk zivs, bet ko darīt, ja esi izvēlējies ieturēt veģetāru diētu? Ir iespējams apmānīt savas garšas kārpiņas.

Kas tad īsti ir sašimi? Tā gabaliņos sagriezta jēla zivs, visbiežāk lasis vai tuncis. To ierasti pasniedz ar sojas mērci un vasabi.

Jauns videoklips parāda, kā tu vari pārveidot augļus par sašimi kopiju tikai ar dažām vienkāršām darbībām - un tas jau ir kļuvis par TikTok hitu, ar vairāk nekā 602 000 skatījumu.

Lai pagatavotu viltoto tunča sašimi, nepieciešamas 5 sastāvdaļas: arbūzs, sojas mērce, grauzdēta sezama eļļa, sezama sēkliņas un ingvers. 

Portālam "Insider" receptes autore atklāj, ka savu veikumu devusi nogaršot draugam un viņš nav varējis uzminēt, kas ir galvenā sastāvdaļa, bet atzinis, ka garšo tiešām kā tuncis.

Vegāniskā sašimi receptes autore uzsver, ka ir ļoti svarīgi pieturēties pie visām sastāvdaļām, jo īpaši nav ieteicams grauzdēto sezama sēklu eļļu aizstāt ar citu, jo tad trūks svarīgas garšas nianses un rezultāts neizdosies kā cerēts. 

Vai tu izmēģinātu šo pagatavot? Kā top arbūza sašimi, skaties video: 

@vegaliciouslyeva

? cruelty free tuna ? full recipe on my Insta✌?? ##vegantuna ##vegan ##veganrecipe ##tiktokrecipe ##healthy ##veganfoodie ##veganrecipes

♬ Mood - 24KGoldn
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu