Cepi zivi vai gaļu, bet panna tīra - kā? (4)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Ideja tiem, kas bieži, mazgājot traukus, paskatās uz plīti un kļūst pikti, redzot, ka vēl jāmazgā arī trakoti taukainā panna. 

Daudziem cilvēkiem nepatīk mazgāt traukus, it īpaši pēc gaļas vai zivju cepšanas - cepamās pannas virsma paliek taukaina un nepatīkama. Blogere vietnē Instagram padalījās ar savu risinājumu.

Lai netērētu laiku, mazgājot pannas, viss, kas tev nepieciešams, ir kvalitatīvs cepamais papīrs. Liec to uz pannas virsmas, uzlej eļļu, un tu vari  tajā apcept teju visu. Izvairīties vajadzētu no produktiem, kas izdala lielu daudzumu šķidruma, jo tad papīrs varētu izšķīst. Cepamais papīrs neuzliesmo, jo ir paredzēts lietošanai augstā temperatūrā. 

Ir vērts izmēģināt!

Komentāri (4)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu