Ēdienkarte sestdienai: iesaka šefpavārs

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Publicitātes foto

Atvieglosim tavu dienu ar gatavu plānu trim ēdienreizēm. Receptes sagatavoja šefpavārs Normunds Baranovskis.

Ja vakar vārīji rīsus vakariņām un tie palika pāri, neizmet, izvāri krēmīgu rīsu putru. Papildini ar svaigām ogām vai augļiem, lai košāk un veselīgāk.

Nepatīk, ka gatavojot jāizmanto vairākas pannas, katli, bļodas? Sautējums podiņā būs radīts tev - garšīgs un nekādu trauku kalnu.

Dažādi dārzeņi un krēmsiers ar blendera palīdzību pārtaps zīdainā krēmzupā.

Paldies par receptēm Rimi gardēdim Normundam Baranovskim!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu