Mums ir idejas, ko šodien gatavot visās ēdienreizēs, un tev? Ko tu teiktu par gaisīgu omleti, izcilu biezeni ar mērci un elegantu burgeru? Smelies idejas no šefpavāra Normunda Baranovska.
Ēdienkarte trešdienai: iesaka šefpavārs
Klasiska omlete un atsvaidzinoši salāti - ar šādām brokastīm grūti "nošaut greizi".
Iztēlojies: zīdains, maigs kartupeļu biezenis, kas pārliets ar aromātisku, kūpošu teļa gaļas un burkānu mērci. Divreiz vairs nav jādomā, ko pagatavot, vai ne?
Laikā, kad pārsvarā uzturamies mājās un neapmeklējam ēdināšanas iestādes, kārojas apēst kādu burgeru? Gatavo pats. Tici, šī būs daudz veselīgāka versija un ļoti, ļoti garda!
Paldies par receptēm Rimi gardēdim Normundam Baranovskim!