Vai nebūtu jauki, ja kāds pateiktu priekšā, ko gatavot brokastīm, pusdienām un vakariņām? Lūdzu! Šodienas ēdienkarti sastādīja šefpavārs Normunds Baranovskis.
Ēdienkarte otrdienai: iesaka šefpavārs
Putras ir iecienīta brokastu maltīte jau no bērnības. Bet kāpēc gan lai no tās atteiktos? Bērni priecāsies, un arī pašam vērtīgi dažādot savu brokastu ēdienkarti.
Maltītēm ir jābūt daudzveidīgām un sabalansētām. Tajās jāiekļauj dārzeņi un gaļu der aizstāt arī ar zivi, lai ne vien garšīgi, bet arī veselīgi.
Ko nu nedrīkst aizmirst, tās ir zupas. Šodienai pavārs piedāvā saulaino lēcu biezzupu ar vistas gaļu, bet, ja neesi gaļas cienītājs, noteikti vari gatavot arī veģetāro versiju.
Labu apetīti!