Zivju lāde

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 1 rupjmaizes ķieģelītis
  • 1 kg svaigu brētliņu, moivas vai citu nelielu jūras zivju
  • 2 lieli sīpoli
  • 4 ēdamkarotes margarīna
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana:

XZivis iztīra, nomazgā, nogriež galvas, astes un apkaisa ar sāli. Sīpolus sagriež ripiņās. Rupjmaizes ķieģelītim akurāti nogriež virsu un izņem mīkstumu."Lādītē" Kārto pamīsus zivis un sīpolus, uzliek margarīna piciņas. Virsū liek augšējo garozu, aizlipina ar mīklu, kas gatavota no mīkstuma un ūdens, kukulīša sānus apsmērē ar margarīnu,liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Zivju ikri

Zivju ikri

60 min.
Pievienoja: Irina A

1) Ikrus liek uz sieta, lej virsū verdošu sālsūdeni, lēni maisa un noņem plēves. 2) Ja nepieciešams, uzkaisa vēl sāli un piparus. Otrā dienā var lietot. Pasniedz uz maizītēm, labāk – uz baltmaizes. Dekorē ar zaļumiem!…

Zivju ikri, Sāls, Pipari

Kārtainie zivju salāti

0 min.
Pievienoja: Ilga Brodova

Sīpolus sagriež gredzenos un apber ar cukuru un sāli, atstāj iemarinēties. Kartupeļus, burkānus, olas sarīvē ar rupjo rīvi. Kārto stikla traukā: kartupeļu rinda - majonēze, burkānu rinda - majonēze, saspaidītu…

Vārīti kartupeļi Vārīti burkāni Sīpoli Olas Zivju konservi (labāk sardīnes eļļā) Majonēze
Zivju salāti majonēzes mērcē

Zivju salāti majonēzes mērcē

15 min.
Pievienoja: Evita Andrejeva

1) Zivi sadala mazākos gabaliņos, liek bļodā. 2) Sīpolus sagriež gabaliņos, apcep sviestā, liek pie zivs gabaliņiem. 3) Visu pārlej ar majonēzi, sajauc un rotā ar zaļumiem. Labu apetīti!

1 kārba zivju konservu (tuncis dabīgā sulā), 100 g sīpolu (gan zilo, gan zeltaino), 20 g…
Svaigu lapu salāti ar zivju pirkstiņiem un mocarellas sieru

Svaigu lapu salāti ar zivju pirkstiņiem un mocarellas sieru

10 min.
Pievienoja: Ivars

1. Uzliek cepties zivju pirkstiņus. 2. Rupji sagriež salātus, dārzeņus un sieru. 3. Sagriež izceptos zivju pirkstiņus, saliek visu vienā bļodā. 4. Uztaisa eļļas - etiķa mērci, pārlej pāri un viegli iemaisa. Labu…

1. Salātu lapas (jebkādas), 2. Zivju pirkstiņi, 3. Mocarella siers, 4. Tomāts, 5.…

Zivju nūjiņas ķīniešu gaumē

10 min.
Pievienoja: Elīna Mačiņa

Apvāļājiet zivi miltos un sautējiet sviestā ae sezama sēklām 2 min.Pievienojiet pārējās sastāvdaļas un turpiniet cept uz lēnas uguns 2-3min.,kamēr zivs gatava.

2x150g butes(vai paltusa) filejas bez ādiņas,milti,2 ēd.karotes sviesta,1 tējkarote…
Galvenās sastāvdaļas: brētliņas, margarīns, rupjmaize.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
1127 reizes