Zāles pret klepu

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • neliela sīpolgalviņa,medus vai cukurs

Pagatavošana:

sagriež smalki sīpolus pievieno 2ēdamkarotes medus(ja nav medus var izmantot cukuru) un visu samaisa.atstāj s;ipolus atsuloties 30 minūtes,tad sulu izkāš un dzer pa tējkarotei 3-5 reizes dienā.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 1

Daina
Daina
23.08.2010
Pārbaudīts sīrupiņš.Ļoti labi palīdz.Mēs mazdēliņu, ja sāk krekšķēt,tik tādu vien dodam.Paši arī ar tādu ārstējamies.
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
39 no 88 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Zaļais kokteilis

1 min.
Pievienoja: Dženeta Meškovska

Kefīru sablendē ar zaļumiem.(Šajā dienā kefīru vari dzert vienu pašu,bet,ja gribas dažādību, gatavo zaļo kokteili.)

1l kefīra, dažādus zaļumus:sīpollokus,salātlapas,dilles.

Zaļie tomāti ziemai

30 min.
Pievienoja: Inga Cīrule

Zaļiem tomātiem nogriež cepurites, izņem mīkstumu, pilda ar sarivētiem dārzeņiem, liek virsū cepurites, karto 3 litra burkās .Lejam virsū marinadi ūdens , sāls , cukurs,etiķis verdoš. Skrūvē ciet .

7-8 kg tomati, 0,200gr ķiploki sarīvet, 0,100gr asie pipari sarīvē, 0,250gr selerija…

Salāti "zaļums"

35 min.
Pievienoja: x

1.Pagatavo Dipi mērcīti,jo tas aizņem laiku 2.Kamēr mērcīte stāv ledusskapī, sagriez gurķi,sīpollokus,dilles un desu,to visu saliek bļodā. 3.Visu sajauc- gan dārzeņus, gan mērcīti, pievieno sāli. Labu apetīti!

1 vai 0,5 gurķa, Paciņa sīpolloku, Paciņa diļļu, Vistas filejas desa, Zaļā…
Zaļais vitamīns

Zaļais vitamīns

40 min.
Pievienoja: Zaika

Nomizo kartupeļus, sagriež smalkās šķēlēs, kopā ar pārējiem dārzeņiem liek sautējamā traukā un sautē 25-30 min. Gatavojam mērci- pannā lejam olīvu eļļu, saberam smalki sakapāto papriku, nepārtraukti maisot uz nelielas uguns…

2-3 kartupeļi, svaigi vai saldēti briseles kāposti, puķukāposti, zaļie zirnīši,…

Zaļu tomātu mērce

35 min.
Pievienoja: Rūta Sproģe

1) Pannā sakarsē eļļu, sagriež zaļos tomātus šķēlītēs un liek pannā sautēties ik pa laiciņam nedaudz pievienojot ūdeni, vāra apmēram 15 minūtes, lai mīkstāki. 2) Tad pievieno sarīvētu papriku un ķiploka galviņu. Tomātiem jau…

Zaļi negatavi tomāti, Paprika, Ķiploka galviņa, Lauru lapa, Saldais krējums, Sāls,…
Galvenās sastāvdaļas: cukuru.
Laiks
5 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
3667 reizes