Vistas filejas gabaliņi ar ananāsiem karija mērcē (supergardi)

2 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Pati izdomāju jau sen, sen... :)

Sastāvdaļas

  • 1. Karijs vai Dzeltenais karijs (piedeva vistas gaļai)
  • 2. vistas fileja 300-400 grami
  • 3. konservēti ananāsu gredzeni vai gabaliņi- viens konservs
  • 4. sarkanā paprika- 1 gab.
  • 5. saldais krejums- apm. 300 ml
  • 6. Makaroni (var arī rīsus)
  • 7. tomāti 2-3 gab.

Pagatavošana: 20 min.

1) Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep uz pannas, līdz tā jau kļūst viegli brūna. Pievieno pavisam nedaudz kariju. Paralēli katliņā liek vārīties makaronus vai rīsus (es gan vienmēr ar makaroniem taisu un sanāk kā itāļu pasta.

2) Klāt liek sagrieztu papriku, ļauj 3 minūtes pacepties, tad pievieno sagrieztus tomātus, atkal ļauj kādas 3 minūtes cepties, tad pievieno ananasus (sagrieztus gabaliņos), arī sulu, kas ir konservā, jāpielej nedaudz klāt, lai tas viss šķidrāks paliek. (es parasti pielieku arī nedaudz sagrieztu kūpināto mājas desu, bet tas tā, nākamajā reizē var pamēģināt)

3) Pēc kādām 3 minūtēm pielej saldo krējumu un pieliek kariju (pēc garšas). Vajadzētu skatīties, lai tā mērcīte (tikai šķidrums) sanāk katram apmēram viena mazā kafijas tasīte.

4) Lai tas viss uzvārās un ir gatavs! *** Šķīvī liek makaronus vai rīsus, pārlej ar mērci un uzber pa virsu sarīvētu sieru(ja taisa ar makaroniem).

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 4

sergejs
sergejs
23.03.2012
sveiki visiem ,vai var kads palidzet,man vajadzetu uz atro shitas receptes Tehnoloģiskā karte.un Tehnoloģiskā shēma..ludzu kads palidziet...
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
35 no 117 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
eliina_g
eliina_g
09.11.2010  / 
Recepte tiešām laba!
Ātri gatavojama un rezultāts ļoti patīkams :)
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
61 no 126 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
ombudsmens
ombudsmens
04.11.2010
Ljoti laba recepte, 5 balles.
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
37 no 132 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Gunta
Gunta
25.01.2010  / 
mm, pamēģināju, tagad ik p alaikam uztaisu, baigi labā, visiem garšoja mājās :)) paldies!!!!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
60 no 199 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Vistas filejas gabaliņi medus un ingvera mērcē

30 min.
Pievienoja: Alīna Niklase

1. Nomazgā un nosusina vistas filejas. 2. Sagriež vidēji lielos kubiciņos un viegli apcepj olīveļļā ar pipariem un sāli. 3. Karstumizturīgā traukā liek filejas gabaliņus, aplej ar medu, iespiež ķiploka daiviņas un smalki…

4 personām vajadzēs:, 2gb vistas filejas (~400g), 3-4 ķiploka daiviņas, 1 ingvera…
Vistas filejas gabaliņi sojas mērcē

Vistas filejas gabaliņi sojas mērcē

100 min.
Pievienoja: TeddyWife

1) Vistas fileju nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos. 2) Traukā iesit vienu olu un sakuļ to. Trauku izvēlas tādā lielumā, lai vistas filejas gabaliņi tajā ietilptu. 3) Paņem 100 g cietes un mazos daudzumos ber…

4 -5 svaigas vistas filejas, 1 ola, 100 g kukurūzas cietes (domāju, ka var izmantot arī…
Vistas filejas gabaliņi cepti eļļā ar citronu

Vistas filejas gabaliņi cepti eļļā ar citronu

30 min.
Pievienoja: Kristiāna Hoha

1.Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos. Apmēram tādos kā parādīts attēlā. 2.kad vista ir sagriezta, tad saliek to palielākā bļodā un apber ar garšvielām vistas gaļai, sāli un pipariem. 3.tagad var saspiest…

Eļļa, Citrons, Vistas fileja [ tik daudz cik pašam nepieciešams], Pipari,sāls,garšvielas…
Vistas filejas gabaliņi sezamā pie skaidrā

Vistas filejas gabaliņi sezamā pie skaidrā

80 min.
Pievienoja: Skaidrais

1) Vistas fileju sagriež gabaliņos, pārlej ar teriaki mērci, lai apsedz vistas gabaliņus un liek uz 1h ledusskapī. 2) Pēc 1h pievieno 2 ēd. k. kartupeļu cietes un samaisa. 3) Apvāļā sezama sēklās un liek sakarsētā pannā…

Teriaki mērce, Vistas fileja, Sezama sēklas, Kartupeļu ciete
Vistas filejas salāti ar dore blue mērci

Vistas filejas salāti ar dore blue mērci

30 min.
Pievienoja: Putnu fabrika Ķekava

1) Sagriež un apcep cāļu fileju. 2) Ķīnas kāpostus, papriku un apelsīnus sagriež kubiņos 1x1 cm. Sieru sarīvē un samaisa ar majonēzi. 3) Salātu lapas saplucina un ieliek traukā. Pa virsu salātlapām uzber cāļu fileju, papriku,…

ĶEKAVA cāļu fileja, Ķīnas kāposti, Dore Blue, Majonēze, Paprika, Apelsīni, Marinēta…
Galvenās sastāvdaļas: karijs, vistas fileja.
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Porcijas
4
Apskatīta
10891 reizi