Vinegrets ar kāpostiem

4 27
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,
Vinegrets ar  kāpostiem Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 3 vārītas bietes
  • 3 vārīti burkāni
  • 3 skābēti vai marinēti gurķi
  • 300-400 g skābētu kāpostu
  • 1-2 sīpoli
  • 1 bundž. konservētu zaļo zirnīšu
  • Zaļumi (dilles, loki)
  • Garšvielas (pipari, sāls, cukurs - pēc vēlēšanās)
  • Eļļa (olīvu)

Pagatavošana:

1) Sagriež kubiciņos bietes, burkānus, gurķus.

2) Sasmalcina sīpolus. Skābos kāpostus sagriež smalkāk.

3) Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno zirnīšus, zaļumus, garšvielas un eļļu pēc vajadzības. (Ja vēlas, var vēl kādu skābu ābolu piegriezt, arī kubiņos).

Labu apetīti!

Vinegrets ar  kāpostiemFoto: Depositphotos
Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 4

Meža meiča
Meža meiča
19.11.2013
..un bez kartupelīša?..nē,bez nevar!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
7 no 26 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
liene
liene
16.02.2012  / 
es arii lieku siljki klaat!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
16 no 38 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
rihards
rihards
09.12.2010  / 
ja liek siļķi klāt tad sanāk kā siļķe kažokā nevis vinegrets
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
15 no 38 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
anita
anita
07.12.2010
es vēl lieku siļķi klāt .
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
19 no 37 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Skābo kāpostu biezzupa

Skābo kāpostu biezzupa

300 min.
Pievienoja: Māra Brence

Laukos plīts, krāsns jākurina katrā ziemas dienā. Paēd brokastis, sagatavo kāpostu biezzupas katliņu, uzvāri uz plīts, pēc tam ieliec karstajā cepešplītī un aizmirsti līdz pusdienlaikam. Vakarpusē izņem no cepeškrāsniņas…

Skābie kāposti 1/2 l, Auzu pārslas 5 ēd.kar., Žāvētas aprikozes saujiņa, Ķiploki 4…
Sautēti kāposti apelsīnu sulā

Sautēti kāposti apelsīnu sulā

60 min.
Pievienoja: KRISTĪNE BEĻINSKA

1) Skābētus kāpostus liek katlā, pielej nedaudz ūdens un apelsīnu sulu. 2) Visu sautē līdz kāposti gandrīz mīksti. Tad pievieno apceptus sīpolus un garšvielas. 3) Visu sautē līdz gatavībai. Ja ir vajadzība tad gatavošanas…

1 kg skābu kāpostu, 1 paka apelsīnu sulas, 1 sīpols, Garšvielas - pēc garšas (Vegeta,…

Cepeškrāsnī cepti briseles kāposti un citi dārzeņi ar parmezānas sieru

15 min.
Pievienoja: Diana Petropula

Burkānus un kartupeļus nomazgā, notīra mizas un sagriež gabaliņos, kas samērojami ar briseles kāpostiem. Briseles kāpostiem nogriež cieto kātiņu un sausās lapas, un katru pārgriež uz pusēm ( izņemot ja tie ir ļoti…

500 - 700 g Briseles kāpostu, 2 lieli burkāni, 3 - 4 palieli kartupeļi, ap 30-50 g…
Grieķu kāpostu (vīnoglapu) tīteņi ar olas-citrona mērci

Grieķu kāpostu (vīnoglapu) tīteņi ar olas-citrona mērci

60 min.
Pievienoja: Diana Petropula

Kāpostgalvu noskalo un liek katlā ar verdošu ūdeni, vāra un pa vienai atdala lapas. Vīnogu lapas nomazgā un viegli apvāra (3 min). Malto gaļu labi sajauc ar smalki sakapātu sīpolu, dillēm, pētersiļiem, nomazgātiem rīsiem, 2 olu…

1 kāpostgalva (2-2,5 kg) vai 1/2 kg vīnoglapu, 1 kg maltās gaļas, 2 olas, 2 palieli…
Sautēti kāposti ar apelsīniem

Sautēti kāposti ar apelsīniem

80 min.
Pievienoja: Ilze Birģele

Skābētus kāpostus liek katliņā un pārlej ar svaigi spiestu apelsīnu sulu - tā, lai sula pārklātu kādu centimetru kāpostus. Svaigi spiestās apelsīnu sulas vietā var ņemt arī veikalā pirktu 100% apelsīnu sulu. Iemaisa gabaliņos…

Skābēti kāposti, apelsīni un apelsīnu sula, brūnais cukurs
Galvenās sastāvdaļas: bietes, skābēti kāposti.
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Pazīmes
Veģetāriešu
Apskatīta
34067 reizes