Tortu krēmi - baltais vārītais krēms

2 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • GALVENAIS T0RTĒ, BEZ ŠAUBĀM, IR KRĒMS.
  • Sastāvdaļas iekļautas receptē.

Pagatavošana:

No 500 g cukura un 1 ½ glāzes ūdens izvāra sīrupu.Saputo 10 olu baltumus, pamazām pieber 100 g cukura un vaniļu, aplej ar karstu sīrupu, samaisa un atdzesē. (No dzeltenumiem iznāk dzeltenais krēms.)

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 2

Indra
Indra
06.04.2011
no dzeltenumiem vaara taapat kremu kaa no baltumiem shajaa receptee?
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
53 no 149 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
dace
dace
18.05.2010
nu nesanaak no shii visa vaariitais krems :(
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
48 no 134 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Tortu krēmi - vārītais krēms

0 min.
Pievienoja: Sandra Gecēviča

8 olu dzeltenumus sajauc ar cukuru (350 g) un miltiem (100 g), atšķaida ar 1 l piena un uzvāra, visu laiku maisot (vislabāk uz vienu pusi). Pievieno vaniļu un atdzesē.

GALVENAIS T0RTĒ, BEZ ŠAUBĀM, IR KRĒMS. Sastāvdaļas iekļautas receptē.

Baltās šokolādes krēms

0 min.
Pievienoja: Iveta Strode

Balto šokolādi izkausē ūdens peldē.Olu dzeltenumus puto ar cukuru. Pievieno izkausētu želatīnu, liķieri,izkausētu šokolādi, atdzesē 18-20 oC, iecilā saputotu krējumu. Pilda trauciņos.

350 g baltā šokolāde 2 olu dzeltenumi 50 g cukurs 50 ml mokas liķiera 500 ml salds…

Baltās šokolādes krēms ar ķiršiem

0 min.
Pievienoja: Diāna

Pusi saldā krējuma uzkarsē, tajā izkausē balto šokolādi un maisa, līdz masa kļūst viendabīga, tad to atdzesē. Saputo pārējo saldo krējumu, tam pievieno šokolādes krēmu, svaigo sieru un ķiršus. Krēmu liek deserta traukos,…

200 g baltās šokolādes 400 g saldā krējuma 100 g svaigā siera kakao pārkaisīšanai 100 g…

Tortu krēmi - vārītais šokolādes krēms

0 min.
Pievienoja: Sandra Gecēviča

8 olu dzeltenumus sajauc ar 150 g cukura un 15 g kakao, pievieno karstā pienā izkausētu šokolādi (100 g uz ½ l), tad uzvāra un atdzesē.

GALVENAIS T0RTĒ, BEZ ŠAUBĀM, IR KRĒMS. Sastāvdaļas iekļautas receptē.
Citronu vārītais krēms "lemon custard"

Citronu vārītais krēms "lemon custard"

30 min.
Pievienoja: Natālija Rogova

No citroniem norīvē dzelteno mizas daļiņu, no paša citrona izspiež sulu. Olas saputo ar cukuru, pievieno citrona sulu un miziņu. Pievieno sviestu. Trauku liek ūdens peldē un, nepārtraukti maisot ar putojamo slotiņu, vāra līdz…

3 lieli citroni, 3 lielas olas, 6 ēd.k cukurs, 45-60g sviests, Ja ir mazs olas, tad ņem…
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
22783 reizes