Šokolādes fondjū

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • ½ glāze saldā krējuma
  • 400 grami pusrūgtās šokolādes, sakapātas
  • 2 ēdamkarotes Amareto liķiera
  • ¼ glāze smalki sakapātu lazdas riekstu

Pagatavošana:

1. Uzkarsē krējumu uz vidējas liesmas līdz tas sāk burbuļot. Noņem no liesmas.

2. Pievieno šokolādi un atstāj 3-5 minūtes. Tad kārtīgi sakul, lai masa būtu gluda.

3. Pievieno liķieri un riekstus

Uzliec uz fondjū liesmas un mērcē augļus.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 2

Smille
Smille
21.04.2011  / 
Draudzenei dzinšanas dienā dāvināju fondju trauku un piedevām zemenes, un *sastāvdaļas* šokolādes fondju pagatavošana. Izmantoju šo recepti.
TIK garšīgi!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
88 no 117 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Smille
Smille
21.04.2011  / 
Draudzenei dzinšanas dienā dāvināju fondju trauku un piedevām zemenes, un *sastāvdaļas* šokolādes fondju pagatavošana. Izmantoju šo recepti.
TIK garšīgi!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
38 no 66 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Franču šokolādes kūka

50 min.
Pievienoja: Margarita

Kūka: šokolādi un taukvielas uz lēnas uguns izkausē. Olas un cukuru saputo stingrās putās, iemaisa miltus, pievieno šokolādi, samaisa viendabīgā mīklā. Mīklu lej ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā noņemamo malu veidnē…

Kūkai:, 200g tumšās šokolādes, 200g sviesta, 3 olas, 200g cukura, 300g miltu,…
Tumšā šokolādes tarte ar mandelēm

Tumšā šokolādes tarte ar mandelēm

60 min.
Pievienoja: Kalev

1. Apaļo formu (~26 cm diam.) izklāj ar cepamo papīru. Ieklāj gan apakšu, gan sānu malas. 2. Vispirms saputo olas un pievieno ūdeni. Ūdenim jābūt maksimāli aukstam. 3. Atsevišķā bļodā izkausē šokolādi un samaisa ar istabas…

Pamatnei: , 350g cukura, 250g Bitter tumšā šokolāde, 200 g miltu, 200g sviesta, 3…

Šokolādes kūka

60 min.
Pievienoja: Nataša Rogova

1) Mannā aplej ar kefīru izmaisa. Uz smalkās rīves sarīvē burkānu un iemaisa mannā kefīra maisījumā. 2) Svaigo sieru saputo ar cukuru, pievieno biezpienu, citrona miziņu, izkausētu, atdzesētu šokolādi sajauktu ar sviestu. Visu…

1 vidēja lieluma burkāns, 1 citrona miziņa, 50 g šokolāde, 50 g sviests, 50 g biezpiens,…

Šokolādes kūka- noslēpums

60 min.
Pievienoja: Nataša Rogova

Uz smalkās rīves sarīvējam cukini un norīvējam apelsīnam miziņu. Šokolādi kopā ar sviestu izkausējam. Mannā sajaucam ar skābo krējumu. Olas saputojam ar cukuru,tad pievienojam uzbriedušo…

Sastāvdaļas biskvītam:, 1/2 glāze mannā, 1 glāze skābais krējums, 100g sviests, 50g-100g…
Šokolādes "muffini"

Šokolādes "muffini"

40 min.
Pievienoja: Baiba Antonoviča

1) Ar mikseri sajauc kopā sviestu un vaniļu (sviestam pirms tam jābūt mīkstam, istabas temperatūrā), līdz masa kļūst mīksta un viegla. 2) Atsevišķā traukā sakuļ olas, pievieno cukuru, pienu sakuļ un iejauc sviesta masā. 3)…

Masai:, 170 g kakao pulvera, 3 olas, 2 glāzes miltu (glāze ~250 ml), 250 g…
Galvenās sastāvdaļas: amareto, lazanjas plāksnes.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
5562 reizes