Siera mērce

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 1 ēd. k. margarīna
  • 2 ēd. k. kviešu miltu
  • 4 dl piena
  • 3 ēd. k. rīvēta Parmesan siera
  • 1 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. balto piparu
  • 1/4 tējk. muskatrieksta

Pagatavošana:

Izkausē sviestu katliņā un iemaisa miltus. Ielaista mērcē pienu, visu laiku maisot, un ļauj mērcei vārīties 10 minūtes. Tai jākļūst biezai. Iemaisa Parmesan sieru un ļauj izkust. Pievieno garšvielas pēc garšas.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Karstie lapu salāti zilā siera mērcē

Karstie lapu salāti zilā siera mērcē

23 min.
Pievienoja: marika jasa

Lieliska recepte, kad gribas ātri, skaisti un garšīgi paēst! :)

Lapu salāti (tie, kur iepakojumā ir vairāku veidu), Vistas fileja (vai jebkura cita…

Siera mērce

10 min.
Pievienoja: Edite Ulmane

katliņā uzsilde saldo krējumu un pieliek klāt kausēto sieru , uzvara un pieber vegetinu un mērce gatava...

1 paciņa saldā krējuma 1 pacina kausētā siera nedaudz vegetas

Siera mērce 2 2

0 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

Liec uz pannas sieru, izkausē, pievieno jogurtu un izmaisi. Laj bļodā un atdzesē. Krāsai un pikantumam pievieno karija pulveri. Izmaisi

čedaras siers neitrālas garšas jogurts karijs

Cepts kamambēra siers ar ogu mērci

10 min.
Pievienoja: Juris Sapožņikovs

Atbrīvojam kamambera sieru no iepakojuma, sagatavojam panējumu: kellogs pārslas un mandeļskaidas sasmalcinam,atsevišķi sakuļum olu. Tad mums vajag atbrīvoto sieru iepanēt miltos, pēc tam sakūltā olā, tad atkal miltos, olā un…

1. kellogs pārslas 100 gr. 2. milti 20.gr 3. kamambēra siers 1. gab 4. ola 1. gab 5.…

Cieti vārītas olas ar rokfora siera un lociņu mērci

0 min.
Pievienoja: Andra Lunda

Virtuves kombainā vai arī blenderī izveido masu no olām, rokforas siera, citronu sulas, jogurta, sāls un pipariem pēc garšas. Pārliec masu bļodā un piejauc sīpolus. Pasniedz mērci ar čipsiem vai grauzdiņiem. No minētā produktu…

6 lielas cieti vārītas olas, 1 1/2 krūzes sasmalcināta Rokforas siera, 1 tējkarote…
Galvenās sastāvdaļas: muskatrieksti, parmas siers, parmesan.
Laiks
20 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
11880 reizes