Salāti "saulīte"

1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 200 g krabju nūjiņu
  • 4 vārītas olas
  • 1 kārbiņa konservētās kukurūzas
  • 200 g siera
  • 1 svaigs kurķis
  • 200 g majonēzes

Pagatavošana:

Sīki sagriež krabju nūjiņas, sieru, gurķi un olas. Visas sastāvdaļas samaisa un pievieno majonēzi.

Salātus liek salātu traukā un izrotā ar gurķi un melnām olīvām.

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Vikas vakara salāti

Vikas vakara salāti

20 min.
Pievienoja: Viktorija L

Nomazgā salātus,kārto uz trauka veselas lapas.Uz tām arī pārējas sastāvdaļas,varat griezt produktus kā vien jums tīk,sīkāk vai lielākos gabaliņos..un visu pārliet ar Spilvas Salātu mērci...arī var pielikt baltmaizes…

parastās salātu lapas,ķīnas kāposta lapas,gurķis,tomāts,zaļie zirnīši…

Vieglie ziemas salāti

15 min.
Pievienoja: Sanita Vijupe

Ļot gribējās kādu dienu salātiņus. Pēc svētkiem ledusskapī pāri palikuši svaigi produkti, bet šķita, ka saskaņot to nevarēs un mēģināju eksperimentēt. Sanāca vienkārši un ļoti garšīgi.

Ledus salātu lapas - 150-200g, Ar mizu vārīti kartupeļi - 4-6, Žāvēta desa - 100g,…

Siera un salātlapu salāti

10 min.
Pievienoja: Elīna

Holandes sieru sarīvējam uz rupjās rīves Svaigo gurķi un šampinjonus smalki sagriežam Salātus sakapājam pēc iespējas smalkāk Visu saliekam bļodiņā un aplejam ar olīveļļu (pēc izvēles pieliekam sāli un piparus) Labu apetīti…

Gabaliņš Holandes siera(apmēram kādi 200g), Svaigs gurķis, Svaigie salāti, Svaigie…
Svaigu lapu salāti ar zivju pirkstiņiem un mocarellas sieru

Svaigu lapu salāti ar zivju pirkstiņiem un mocarellas sieru

10 min.
Pievienoja: Ivars

1. Uzliek cepties zivju pirkstiņus. 2. Rupji sagriež salātus, dārzeņus un sieru. 3. Sagriež izceptos zivju pirkstiņus, saliek visu vienā bļodā. 4. Uztaisa eļļas - etiķa mērci, pārlej pāri un viegli iemaisa. Labu…

1. Salātu lapas (jebkādas), 2. Zivju pirkstiņi, 3. Mocarella siers, 4. Tomāts, 5.…
Salāti veselībai

Salāti veselībai

100 min.
Pievienoja: Lana R-berga

1) Salātlapas un tomātus sagriež un liek trauciņos kopā ar olīvām un atdzesētām garnelēm. 2) Gatavo mērci - mazā bļodiņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un etiķi. Atdzesē. 3) Atsevišķā traukā liek svaigas bazilika lapas un…

Garneles, Melnās olīvas, Salātlapas, Svaigi tomāti, Mērcei:, Svaigs baziliks, 30 g galda…
Galvenās sastāvdaļas: konservēta kukurūza, krabji, majonēze.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
1390 reizes