Plovs ar cūkgaļu

2 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • Rīsi 2 pac.
  • cūkgaļa
  • burkāni
  • sāls
  • eļļa
  • garšvielas
  • ūdens

Pagatavošana:

Uz pannas uzlej nedaudz eļļas. Apcep gaļu, pievieno sarīvētus burkānus un sasmalsinātus sīpolus -apcep.

Liec "pīlē" noskalotus rīsus, apcepto gaļu, burkānus un sīpolus. Pārlej ūdeni kādus 3cm

virs rīsiem.

Uzliec vāku un ievieto cepeškrāsnī uz 20-25min. Ja vajag, cepšanās gaitā, pielej ūdeni, bet nemaisi. Neaizmirsti pielikt sāli un garšvielas.

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Jaunākie komentāri Skatīt visus komentārus 2

Marite
Marite
12.07.2010  / 
Paldies, man iesacejai viss ir vienkarsi un skaidri izskaidrots.
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
12 no 28 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Buba
Buba
18.05.2009  / 
Ļoti gardi :)
Izmantoju Basmati rīsus. Garšvielas - dārzeņu, kumiss, zaļie pipari, svaigi malti melnie pipari, sāls un sumaks.
Baaaigi gardi :))
Paldies!
Vai tev šis komentārs bija noderīgs? /
17 no 50 cilvēkiem šis komentārs ir bijis noderīgs
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Mans mājas plovs ar cūkgaļu [fotorecepte

Mans mājas plovs ar cūkgaļu [fotorecepte

100 min.
Pievienoja: TeddyWife

1) izvēlamies, kādā traukā gatavosim plovu! es šoreiz izvēlējos gatavot plovu pīlē, bet var izmantot arī pannu, katlu, galvenais, lai plovu pārāk nerautu klāt malām! 2) noskalojam cūkgaļu, sagriežam nelielos kubiciņos un…

600-800g cūkgaļas, 2 paciņas rīsu, sviests, eļļa, ūdens, 1 neliels sīpols, 2 tomāti,…

Pikantais cūkgaļas plovs

30 min.
Pievienoja: Linda Vasilevska

1) Liek rīsus vārīties; 2) Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Sagriež sīpolu un daiviņu ķiploka; 3) Liek gaļu cepties. Kad gaļa apcepusies, liek klāt burkānus, sīpolus un ķiploku. Pievieno garšvielas; 4) Kad gaļa ar burkāniem…

500 g rīsi, 3 burkāni, 1 sīpols, 1 daiviņa ķiploks, 1 kg cūkgaļa, 2 ēd. k. tomātu pasta,…

Cūkgaļas plovs krāsnī

90 min.
Pievienoja: Edmunds

1) Cūkgaļu sagriež vidēji lielos gabaliņos; 2) Pannā/katlā ielej nedaudz eļļas, uzkarsē un uz max temperatūras gaļu apcep līdz tā ir diezgan brūna; 3) Sagriež sīpolus (vidēji lielos gabaliņos) un pievieno gaļai, kad tā…

500 g cūkgaļa, 500 g sīpoli, 500 g burkāni, Eļļa, Sāls, Pipari, Kheli suneli

Cūkgaļas karbonāde "saldais ābols"

50 min.
Pievienoja: Inda_Ganga

Pagatavošana divām personām: 1) Marināde gaļai. Sagriež smalki sīpolus, pievieno ābolu etiķi un olīveļļu (abus pa 1 ēdamk.), šķipsnu piparu, šķipsnu sāli un cukuru. Marinādi rūpīgi samaisa. Gaļu pārlej ar marinādi,…

Sastāvdaļas:, - ābolu etiķis (1 ēdamk.);, - malti melnie pipari;, - olīveļļa (1…

Cūkgaļas fileja ar apelsīniem

30 min.
Pievienoja: Ilma Hermansone

Cūkgaļas filejas apkaisa ar sāli un pipariem, 4 minūtes uz vidējas liesmas apcep sakarsētā eļļā no abām pusēm un noliek siltumā. 3 apelsīniem atdala mīkstumu no miziņām, atdalījušos sulu un no veselā apelsīna izspiesto sulu…

4 cūkgaļas filejas (katra 150 g), sāls, pipari, 2 tējk. augu eļļas, 4 apelsīni, 1 ēdamk.…
Galvenās sastāvdaļas: cūkgaļa, rīsi.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
16550 reizes