Pamatēdieni - zirņu ēdieni un pelēkie zirņi

Pagatavošanas laiks:
Nosaukums
Sarežģītība:        
Gardās zirņu pikas
Gardās zirņu pikas
Gardās zirņu pikas
Gardās zirņu pikas

Gardās zirņu pikas

30 min.

1) Zirņus un kartupeļu iepriekš novāra. 2) Kartupeļus sastampā, samaļ vai sablenderē. Pēc tam to pašu dara ar pelēkajiem zirņiem. Kartupeļiem izmantoju stampu, pelēkajiem zirniem blenderi. Masu sajauc kopā un kārtīgi…

Zirņu pikām:, 500 g vārītu pelēko zirņu, 200 g vārītu kartupeļu, 1 sīpols, 200 …
Marika
Es noteikti pamēģināšu pagatavot šo ēdienu. Skatoties vien, siekalas tek. Gribu pamēģināt pievienot klāt putukrējuma mērci.
mm
ir labs

Taukšķēti zirņi

120 min.
Pievienoja: Mosa

Pelēkos zirņus noskalo un vāra mīkstus uz nelielas uguns beigās pievieno sāli. Nolej ūdeni. Pannā uzkarsē taukus un uzber zirņus , Lēni maisot apcep. Ber māla bļodā. Var ēst ar rokām.

pelēkie zirņi cūku tauki ūdens sāls

Kami (pelēko zirņu un kartupeļu biezputra)

90 min.
Pievienoja: Sanita Dūmiņa

Iepriekšējā vakarā pelēkie zirņi ir jāiemērc. Katlā ar ūdeni, liek vārīties zirņus, kartupeļi jāsagriež šķēlēs. Kad zirņi gandrīz gatavi, pievieno kartupeļus. Kad viss ir gatavs nolej ūdeni, ar koka stampiņu visu samīca…

1.Pelēkie zirņi 500 gr 2. Kartupeļi 500 gr 3. Piens 0.5 l 4. Žāvēta cauraugusi cūkgaļa…
Starp atlasītajiem populārākie ir šie ēdienu veidi: Kartupeļi