Omlete ar "lečo"

1 1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 4-ām personām :
  • 2 paciņas sasaldētā "lečo"
  • augu eļla
  • sāls, melnie pipari
  • 200 gr žāvētās gaļas
  • 5-6 olas
  • zaļumi rotājumam - dilles, lociņi

Pagatavošana:

Lielā pannā sakarsējam nedaudz augu eļļas, beram lečo, pieliekam sāli un piparus pēc garšas, sautējam uz mazas uguns zem vāka apm.10 min.

Pa šo laiku sagriežam gaļu nelielos kubiciņos un metam klāt pie lečo, samaisam.

Sakuļam olas bļodiņā, izlejam pannā, ātri samaisam ar lečo, liekam virsū vāku un cepam vēl 2-3 min.

Rotāt ar sīki sagrieztiem zaļumiem...

Vairāk

Ir daudz lietas, ko vari izdarīt ar recepti!

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Lečo ar gaļu

60 min.
Pievienoja: Lilita Ābelīte

Cūkgaļu sagriež gabaliņos, apcep. Sīpolus sagriež ripiņās un apcep. Liek ūdenī sautēties apcepto cūkgaļu un sīpolus, pievieno sāli un piparus. 15 minūtes pirms sautēšanas beigām liek klāt lečo un tomātus.

0,7 kg cūkgaļas, 2 sīpoli, 1 lečo maisījums (saldētais), 1 kārbiņa sagrieztu tomātu savā…

Cepti jūras bullīši ar "lečo" mērci

0 min.
Pievienoja: Evita

Sagatavotas zivis apkaisa ar sāli,pipariem un apviļā miltos un cep eļļā.Sautēšanas katlā ieliek vienu kārtu Lečo, bvirsū uzliek zivis.Pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī. Pasniedz pie ceptiem kartupeļiem.

600g zivju 1 ½ ēd. k.miltu 2 ½ ēd. k. eļļas ½ pakas "Lečo" 1 ēd. k.…

Lečo zupa

20 min.
Pievienoja: Ilze Cekule

Ielej katlā ūdeni un liek vārīties kopā ar ribiņā. Uz pannas apcep sīpolus, kad sīpoli ir zeltaini brūni pievieno lečo un nedaudz apcep. Kad ribiņas gatavas pievieno makaronus un lečo ar sīpoliem.

Žāvētas ribiņas 500gr, 2 sīpoli, burka lečo, makaroni 250 gram.

Lečo- maltās galas mērce

0 min.
Pievienoja: ilona Bērziņa

Malto gaļu kopā ar smalki sakapātu ķiploku uz pannas apcep, pievieno lečo (var lietot svaigu papriku un tomātus) ja mērce par biezu, tad var pieliet vārītu ūdeni. Vāra 10 - 15 minūtes, pievieno sāli un piparus pēc garšas, var…

Burciņa lečo 680 grami, malta gaļa ~ 300 grami, divas daiviņas ķiploka, sāls, pipari,…

Maltā gaļa ar lečo

30 min.
Pievienoja: Kristīne Aleidzāne

Liek uz pannas gaļu un sautē līdz pazūd sula.Tad pievieno sīpolu un garšvielas cep kādas 5 min.Tad pievieno lečo un sautē 15 min. Pasniedz ar rīsiem!

500 gr.maltā gaļa (liel.lop.) Lečo 1 vidējs sīpols Garšvielas
Galvenās sastāvdaļas: lečo, lociņi.
Laiks
15 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
4185 reizes