Omlete ar "lečo"

1
Lai novērtētu recepti, Jums ir jāienāk sistēmā.

Autors: ,

Sastāvdaļas

  • 4-ām personām :
  • 2 paciņas sasaldētā "lečo"
  • augu eļla
  • sāls, melnie pipari
  • 200 gr žāvētās gaļas
  • 5-6 olas
  • zaļumi rotājumam - dilles, lociņi

Pagatavošana: 15 min.

Lielā pannā sakarsējam nedaudz augu eļļas, beram lečo, pieliekam sāli un piparus pēc garšas, sautējam uz mazas uguns zem vāka apm.10 min.

Pa šo laiku sagriežam gaļu nelielos kubiciņos un metam klāt pie lečo, samaisam.

Sakuļam olas bļodiņā, izlejam pannā, ātri samaisam ar lečo, liekam virsū vāku un cepam vēl 2-3 min.

Rotāt ar sīki sagrieztiem zaļumiem...

Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Omlete ar cīsiņiem

20 min.
Pievienoja: Eva Tīfentāle

1.Bļodā sakuļ olas un pievieno sāli. 2.Sagriež ripiņās un apcep tos uz pannas. 3.Pārlej ar sakultām olām. 4.Cep kamēr omlete gatava. 5.Dekorē šo omleti ar tomātiem kā smaidīgu sejiņu

2 olas, 3 cīsiņi, sāls,pipari, eļļa

Sātīgā omlete ar pupiņām

10 min.
Pievienoja: Kristīne

1. Rupjmaizi sagriež kubiņos. 2. Lej nedaudz eļļas uz pannas un cep rupjmaizes grauzdiņus. 3. Kad grauzdiņi ir gatavi, pievieno pupiņas, kas pirms tam ir nokāstas caurdurī (var arī vēl noskalot ūdenī). 4. Tikmēr bļodā sakuļ…

Aptuveni 4 rupjmaizes šķēles, pusbuņdža pupiņu savā sulā, 3-4 olas, sāls, pipari, eļļa…

Lečo ar gaļu

60 min.
Pievienoja: Lilita Ābelīte

Cūkgaļu sagriež gabaliņos, apcep. Sīpolus sagriež ripiņās un apcep. Liek ūdenī sautēties apcepto cūkgaļu un sīpolus, pievieno sāli un piparus. 15 minūtes pirms sautēšanas beigām liek klāt lečo un tomātus.

0,7 kg cūkgaļas, 2 sīpoli, 1 lečo maisījums (saldētais), 1 kārbiņa sagrieztu tomātu savā…

Cepti jūras bullīši ar "lečo" mērci

0 min.
Pievienoja: Evita

Sagatavotas zivis apkaisa ar sāli,pipariem un apviļā miltos un cep eļļā.Sautēšanas katlā ieliek vienu kārtu Lečo, bvirsū uzliek zivis.Pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī. Pasniedz pie ceptiem kartupeļiem.

600g zivju 1 ½ ēd. k.miltu 2 ½ ēd. k. eļļas ½ pakas "Lečo" 1 ēd. k.…

Lečo zupa

20 min.
Pievienoja: Ilze Cekule

Ielej katlā ūdeni un liek vārīties kopā ar ribiņā. Uz pannas apcep sīpolus, kad sīpoli ir zeltaini brūni pievieno lečo un nedaudz apcep. Kad ribiņas gatavas pievieno makaronus un lečo ar sīpoliem.

Žāvētas ribiņas 500gr, 2 sīpoli, burka lečo, makaroni 250 gram.
Galvenās sastāvdaļas: lečo, lociņi.
Laiks
15 min.
Sarežģītība
Viegla
Valstu virtuve
Latvija
Apskatīta
4029 reizes